26. syyskuuta 2011

Zorppa ♥

Joo siis mulla on tää blogi nyt lipsahtanut melkeinpä kokonaan vain näyttelytulosten puolelle. Ja kun kotoa löytyy tommonen pentu, niin veikkaan että ihmisiä kiinnostaa myös mitä kakaralle kuuluu ja miten yhteiselo sujuu. Zorro on kasvanut ihan hirveesti, se on kohta jo Lulun korkunen! Samanlainen riehupetteri edelleen ja touhuaa koko ajan siellä missä me ollaan, ja varsinkin siellä missä on ruokaa. Zorro on suunnilleen sisäsiisti, joskus käy pikku vahinkoja, mutta muuten asia on sisäistetty. Zorro ja Lulu tulevat hyvin toimeen, mutta on poitsu saanut Luluta pari kertaa turpiin. Elokuun lopulla Lulu nappas Zorroa niin, että silmän alaluomi repesi, mutta se saatiin korjattua ja pojan silmä on nyt ihan kunnossa. Hirveästi ne ei leiki, kun Lulu on tollanen laiskimus, mutta kyllä se vanha rouvakin välillä innostuu!

Hihnakäyttäytyminen ei olekkaan sitten kovin kehuttavaa. Koko ajan veto päällä ja poitsu haluais jahdata autoja(kiitos Lulu kun opetit!), ihmisiä, koiria, pyöräilijöitä, lintuja jne. Metsässä Zorro on ihan innoissaan kun se pääsee vapaaksi ja kyllähän se pysyy ihan hyvin siinä lähettyvillä...paitsi jos näköpiiriin ilmestyy pyöräilijöitä, ihmisiä tai toisia koiria... Tai no itseasiassa pelkät pyörän jäljet saa jätkän pään sekaisin (mikä huomattiin eilen). Yks päivä Lulu tais lähteä jäniksen hajujen perään metsässä (ainakin kuulu ajohuuto) ja saatiin Zorro huudettua heti pois ja Lulukin tuli aika pian. Zorro on edelleen käsittämättömän ahne. Pöydille ei voi jättää mitään tai ne on pian Zorron herkuteltavana. Mä en oikeen tiedä miten ton sais kouluttetua pois, kun se ei meinaa mitenkään uskoa.
Mömmiäiset mökillä
Zorro on myös aloittanut näyttelyuransa hienoin tuloksin! Ensimmäisenä oltiin Kivenlahden match show:ssa 28.8 ja Zorro esiintyi hienosti ollen PUN4 pennuissa :). Toinen koitos olikin sitten Lohjalla pentunäyttely, jossa Zorro oli upeasti KP, ROP-pentu, RYP2!! Emma myös kävi Zorron kanssa mätsärissä Kilossa 25.9 ja Zorro oli SIN4 pennuissa. Luvassa on vielä kolme pentunäyttelyä, ennen kuin jätkä suuntaa virallisiin kehiin!

4 kommenttia:

 1. Kaikkia arkipäiviäisiä juttuja,
  lenkeistä ja leikeistä. : )

  VastaaPoista
 2. voi kun sulonen ♥

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, toinen on niin suloinen <3
  ps. meidän blogissa on teille tunnustus. (http://tuijottaminen.blogspot.com/2011/10/tunnustuksia.html)

  VastaaPoista