15. syyskuuta 2011

Eliasta kuulemassa ♥ 20.8 ja 2.9 ♥

Kerro mulle ettei sulle vaikeeta oo, lopulta rakastaa...
No Eliaksen lauluääntä, karismaa ja persoonaa ei kyllä voi olla rakastamatta, ainakaan itse en voi. Ja se on huomattu tässä puolentoista vuoden fanituksen aikana.

Edellisestä keikasta ehtikin kulua aikaa ennen Vantaan keikkaa. Viimeksi olin kuuntelemassa Eliasta Musiikkimessuilla 29.10.2010! Onhan Eliksella noita keikkoja ollut, mutta aina liian kaukana tai sitten K18 keikkoja lähellä. Nyt vihdoin siis pääsin pitkän ajan jälkeen kuuntelemaan Eliasta, ja vielä kahteen kertaan kahden viikon sisään!
Musiikkimessut 2010

Elias siis esiintyi Vantaalla Myyrmannissa 20.8. Hsl.fi auttoi löytämään paikan päälle enkä eksynyt vaikka yksin sinne matkasin. Edellisenä päivänä oli sattunut koirien kanssa haaveri (Lulu repäisi Zorrolta alaluomen ja äiti vietti koko yön Viikissä) joten jäin kuuntelemaan vain ensimmäisen setin, kun piti sen jälkeen kiirehtiä äidin avuksi koirien luokse. Montaa biisiä ei kuultu, mutta ne parikin olivat mahtavia ja oli taas niin mahtava fiilis kun pääsi Eliasta kuulemaan ja näkemään. Elias soitti yhdessä veljensä Markuksen kanssa ja veljesten soitto ja laulu kuulosti todella hienolta kaikuvassa kauppakeskuksessa. Sitä kuunnellessa kaikki ympärillä oleva katosi hetkeksi ja vain Elias ja upea ääni täyttivät pääni.

Keikan jälkeen vaihdettiin pari sanaa Eliaksen kanssa. Kysäsin siinä että vieläkö Elias muistaa kun viime keikasta on niin pitkä aika niin siihen Elias vastasi "Tottakai muistan, justhan mä kommentoin sitä sun Pariisi kuvaa". Hihi ;). Itsellä kun ei tällä kertaa ollut mukanaraahattavaa valokuvaajaa, niin Leena ystävällisesti räpsäisi meistä yhteiskuvan, joka mielestäni onnistui oikein hyvin! Sitten vielä loppuhali ja odottelemaan seuraavaa keikkaa...

...joka tulikin pian eli 2.9! Korkeasaaressa järjestettiin Kissojen yö, jossa Elias ja Markus olivat esiintymässä uhanalaisten kissapetojen hyväksi. Veljekset vetivät tällä kertaa vain omaa tuotantoaan ja itse tekemiään biisejä. Ja vaikka kaikki Eliaksen keikat ovat olleet huikeita, niin tämä kyllä veti pisimmän korren ja vei tähän menessä parhaimman keikan tittelin. Vaikea sanoa, että mikä juuri tässä keikassa oli se mikä sykähdytti...siinä oli vaan sitä jotain. Omalla kohdallani ensimmäinen ulkoilmakonsertti kylläkin, en tiedä oliko sillä sitten jotain vaikutusta asiaan? Tunnelma oli aivan mahtava ja Hämäläiset nauttivat jälleen kerran lavalla olemisesta. Ja kyllähän tietysti me fanitkin siinä lavan edessä nautittiin! Elias on kyllä omasta mielestäni parantanut esiintymistään huimasti. Ensimmäisillä keikoilla Elias lauloi suuren osan ajastaan silmät kiinni, mutta nykyään silmät on aika paljonkin auki. Toki on mukava nähdä kuinka rakas artistimme heittäytyy kunnolla biisiin silmät kiinni tunteella laulaen, mutta tuleehan siinä aina sellainen pieni sykähdys vatsanpohjassa kun katseet Eliaksen kanssa kohtaa ;).

Keikan jälkeen matkaseuralaiseni äiti ja Ekku hoputtivat lähtemään ja itseä harmitti hirveästi, että tässäkö se Elias nyt missataan kun noi yhet ei jaksa jäädä odottamaan. Vänkäsin siinä sitten, että jos kierretään takakautta jos Elias olisi siellä? Äiti sitten siihen sanoi että ei se siellä oo turhaan kierretään, mutta sain ne kuitenkin sinne raahattua ja kyllä kannatti. Olin oikeassa ja pääsin moikkaamaan Eliasta ja vaihtamaan pikaisesti pari sanasta :).
Mahtavia keikkoja olivat siis kummatkin ja nyt jään innolla odottamaan, että keikkakalenteriin ilmestyisi lisää keikkoja :)! Ja vois vaikka tulla Helsinkiin K18 keikka 18.1 kun sillon täytän 18, jonka jälkeen pääsee enemmän Eliaksen keikoille ♥ Ehkä siinä täysi-ikäisyydessä sitten jotain hyvääkin on....

2 kommenttia:

  1. Linda,teitpäs hienon kiuvakertomuksen Eliasfanituksestasi. Kivan ironinen on sinun loppukaneettsi. Juupa juu, joitakin harvoja etuja tässä aikuusuudessa on kuten esim. että ovet Eliaksen kaikille keikoille avautuvat niin halutessa.

    VastaaPoista
  2. Kivaa luettavaa tämä sinun raporttisi, varsinkin kun tässä on kuljettu tavallaan "samaa matkaa" - ekasta Kotkan viikonlopusta (toistaiseksi) upeimpaan Korkeasaaren keikkaan. Mulla aikuisena ollut onni käydä monta muutakin keikkaa välissä, mutta toivottavasti niitä on runsain mitoin jatkossakin, kun sinäkin pääset mukaan :)

    VastaaPoista