9. syyskuuta 2011

Let's Go!

Syyskuun ensimmäinen viikonloppu vietettiin mahtavan porukan kanssa Vantaalla Hakunilan urheilupuistossa. Siellä järjestettiin kaksipäiväinen Let's go-näyttely. Kummallekkin päivälle oltiin ilmottauduttu junior handleriin.

LAUANTAI
Lauantaina aamulla lähdettiin Emman ja Sirjan kanssa tätimme Tuijan kyydillä Vantaalle. Junnut tuomaroi Riina Niemi ja nuorempia oli 12 ja vanhempia 16. Paikan päällä näin taas pitkästä aikaa taas hyviä ystäviäni ja treenasin junnukoirani, faaraokoira Bondin, kanssa. Emma kisasi nuoremmissa mittelspitz Papulla ja sijoitukseksi tuli hienosti JH2! Onnea :)!

Kultajyvän Kahvi Kehrä "Papu"

Itselläni oli ekaa kertaa hihnan päässä faaraokoira. Bondi oli tosi kiva kisakaveri ja meillä ainakin oli hauskaa kehässä! Seisotus sujui mukavasti, mutta sähläsin liikkeissä aika pahasti ja meidän T näytti pikemminkin F:ltä. Karsiuduttiin sitten jatkosta, mutta silti tyytyväinen olen muuhun paitsi siihen omaan T sählinkiin. Sovittiin Bondin omistajan kanssa, että otan Bondin Porvooseen sunnuntaina. Mieltä aika paljon piristi, kun Jenny tuli kehänlaidalla sanomaan "Mä olin äsken ihan varma että te voitatte"! Kävin vielä kysymässä tuomarilta palautetta ja tuomari ei ollut mun suorituksesta hirveästi tykännyt. "Teit T:n jotenkin tosi hassusti ja muutenkin oisit saanut käyttää liikkeissä enemmän tilaa hyväksesi. Sait koiran seisomaan hyvin. Koirasta näki selvästi että se osaa kehäjutut, mutta susta ei. Olisin halunnut enemmän nähdä, että hallitset koiran ja että olisit esittänyt sen myös käsistä". Noh, eipäs me tuosta masennuta ens kerral sitten tsempataan kunnolla ja toivotaan, että kehä ois iso! Mutta oikein mukava päivä kuitenkin :)
.
Sawhorse's Dance Revolution "Bondi"


SUNNUNTAI
Sunnuntaina lähdettiin taas Vantaalle. Junnut tuomaroi Jenni Rajala ja nuorempia oli 16, vanhempia 18. Emma kisasi tutulla mäyräkoira Göstalla. Suoritus meni oikein loistavasti ja Emma sijoittui viidenneksi! Onnea :)!
Red Top's Malaco "Gösta"

Sunnuntaina kisaisin ystäväni Nean suursnautseri Diegolla. Diego ei ollut ehkä koira mistään helpoimmasta päästä, mutta siihen nähden että Diego on vasta nuori, meillä meni mielestäni hienosti. Olin kyllä ihan mahdottoman ällistynyt kun meidät otettiin 11 parhaan joukkoon. Tässä vaiheessa tuomari teetti kaikilla edestakaisin ja seisotuksen. Meillä meni hyvin, tosin vapaa seisotus ei ihan ollut toimiakseen, mutta kai sekin jotenkin onnistui? Ainakin tuomari poimi meidät viiden parhaan joukkoon! Viiden parhaan kesken tuomari vaihdatti koiria. Sain vaihdossa löwchen Ricon, jonka kanssa meni ihan ok. Saatiin vielä omat koirat takaisin, kun tuomari alkoi miettiä sijoituksia. Diegolle riitti eikä se oikein jaksanut enää seistä, kuikuili vaan Nean perään. Annoin Diegon olla ihan rauhassa, kun sijoituksille asti yllettiin niin ihan sama mikä sija sieltä tulee ja jos koira ei jaksa niin antaa sen sitten olla. Sijoituimme kuitenkin huimasti sijalle 3!! Kiitos Nealle Diegosterin lainasta! Tuomarilta saatiin vielä tälläinen palaute: "Koira oli nuori ja esitit sen siihen nähden hyvin. Esitit tosi luonnollisesti ja vaihtokoirankin kanssa meni hyvin".
Gigabit Krupp Diamond "Diego"Vietettiin loppupäivä seuraillen kehiä, pitäen hauskaa kavereiden kanssa ja kuvailtiin ryhmiä. Sain myös testata ihanaa afgaani neito Mangoa! KIITOS KAIKILLE IHANASTA VIIKONLOPUSTA! Ja maanantaina ei meinannu koulussa pysyä silmät auki :D...
Mango
Mä nauran, muut on vakavia?

1 kommentti:

  1. Onnea vielä Linda viiknlopun menestyksestä. sinua ja Diegoa oli niin kiva katsoa kehässä. Ja niinkuin sanoitkin niin ei se tosiaan automaatti oel vaikka kehässä onkin ollut aikaisemminkin : ) Ja vapaa seisotuskin meni mun muistikuvien mukaan niin hyvin kuin Diegon sillä väsymystasolla voi mennä : ) jos osutaan samoihin paikkoihin uudestaan niin Diego on kyllä ehdottomasti käytössäsi :) Onnea myös Emmalle tätä kautta vielä sijoituksista.
    -Nea

    VastaaPoista