7. toukokuuta 2011

Tampere kv 7.5. - Käristynyt orava

Matka kohti Tamperetta alkoi kahdeksalta lauantai aamuna. Ensin otettiin kyytiin Jenny ja sitten haettiin Vilma. Matka sujui oikein rivakasti kun oli hyvää seuraa. Tuli naurettuakin ja jutut oli kyllä jotain niin laadukasta kuten käristynyt orava :D! Näyttelypaikalla oltiin kymmenen aikaan. Vallattiin kehän reunalta tila tavaroille ja levittäydyttiin siihen. Sitten alettiin odotella junnujen alkua. Aika kului mukavasti tuttujen kanssa kuulumisia vaihdellessa.


Junnut tuomaroi entinen junior handler Anna Mäkinen. Vanhemmissa kisaajia oli 30. Ensin mentiin kerralla koko porukka kehään, jonka jälkeen tuomari jakoi meidät pienempiin ryhmiin. Oltiin Lulun kanssa toisessa ryhmässä ja päästiin aika nopeasti kehään, koska tuomari oli suht ripeä. Lulu esiintyi oikein mallikkaasti. Tuomari teetti edestakaisin, kolmion ja vapaa seisotuksen, joka ei meillä ihan putkeen mennyt koska Lulun takajalat olivat miten sattuu. Tuomari otti joka ryhmästä heti jatkoon menijät ja tuli tosi hyvä fiilis kun tuomari otti meidät jatkoon. Siinä sitten odoteltiin takaisin kehään pääsyä ja pari kaveriakin sinne jatkoon pääsi! Sitten tuomari teetti kaikilla jatkoon päässeillä pariliikkeet. Meillä oli parina Tuisku&sheltti ja meidän parisuoritus meni hyvin. Ei kuitenkaan päästy enää jatkoon, kun tuomari poimi 5 sijoitettavaa.


Junnukehän jälkeen tuli pyörittyä ympäri näyttelypaikkaa kavereiden kanssa ja testailtua paria koiraa. Grandikehällä pyörähdettiin aina välillä päivystämässä, että josko ne alkaisivat. Grandit alkoivat kuitenkin yli tunnin myöhässä. Kun grandit oli katottu, siirryttiin katsomaan ryhmäkehiä ja ottamaan sieltä kuvia. Kiitos kaikille seurasta!
Lisää kuvia TÄÄLLÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti