10. toukokuuta 2011

Luvassa vilinää ja vilskettä!

Perjantaina on sitten se päivä, kun grandi poika Zorro saapuu kotiin! Itsellä aika sekavat fiilikset. Odotan perjantaita innolla, muttei silti tunnu että meille ihan OIKEASTI tulee toinen grandi! Oon jo pitkään halunnut toista ja nyt kun se vihdoin tulee en usko sitä todeksi. Noh eiköhän kaikki ala kirkastua perjantaina, kun se haetaan kotiin ja sitten kun joku nakertaa varpaita ja kaikki vaatteet on rei-illä ja touksuu koiranpennulle. Jännityksellä ootan sitä miten Lulu suhtautuu pentuun. Lululla on yleensä uusien koirien kanssa tietty suhtautumisaika, jonka jälkeen tulee hyvin toimeen muiden kanssa, vaikka aluksi se ei alussa hirveästi tykkäisi tai olisi kiinnostunut toisesta koirasta. Mutta sekin nähdään perjantaina. Lauantaina käväistään Hollolassa ryhmänäyttelyssä ja Lulu varmaan toivoo, että sillä aikaa pikku riiviö olisi viety pois. Mutta ei, siellä se meitä odottaa. Tässä vielä pari kuvaa pojasta ja ensi viikosta lähtien blogi täyttyy yli söpöistä pentukuvista ja vauhdikkaasta menosta, joten seurailkaas meidän elämää ;).


Zorro 5vko
© Hanna Leinonen

2 kommenttia:

  1. Ihanaa onnea vielä tätäkin kautta! Mä tuun kyllä varmasti katselemaan kuvia! Zorro on mahti nimi sopii tuolle otukselle! Ihanaa! Odottavan aina on vaan aina niin pitkä!

    Jasmin Molin

    VastaaPoista
  2. The Ällö kotiutuu <3 Oon niin odottanut tätä ;D Sit ku tarviitte turvallisii isokoirakontaktekja ni me voidaan Dieogn kaa tullä käymään : )

    VastaaPoista