28. joulukuuta 2014

Christmas isn't a season. It's a feeling.Rakastan joulua. Jouluvalot on kauniita, joululaulut tuovat mieleen lapsuuden rallatukset (ja sen että leveilen edelleen osaavani soittaa Petteri Punakuonon pianolla, vaikka se taito on kadonnut kauas), jouluruoka on niin hyvää, että tulee syötyä joka vuosi ihan liikaa ja ylipäätään joulun viettäminen rakkaiden kanssa saa mielen täyteen iloa. Lahjojen avaaminen on toki myös mukavaa, samoin niiden antaminen (silloin kun olet saanut hyvän idean jo ajoissa, et edellisellä viikolla hätäpäissäsi).

Tänä vuonna odotin joulua vielä erityisen innokkaasti. Omaan kotiin muuttamisen jälkeen oli kiva päästä viettämään vanhempien luona juhlapyhät ja nauttia rakkaiden seurasta. Juhlinta alkoi jo tiistaina 23. päivä, kun vietimme ukin 80-vuotis syntymäpäiviä isän luona. Oli mukava nähdä isovanhempia täällä Espoossa :). Muutenkin oli kiva viettää iltaa sukulaisten parissa ja meillä olikin niin hauskaa, että ilta venyi odotettua pidemmäksi. Ruoka maistui ja iskä oli jopa laittanut asunnon priimakuntoon juhlia varten! Lulukin oli erityisen onnellinen saamastaan nakkipaketissa ja seurasi ukkia tarkoin silmin koko illan, jos olisikin saanut vielä lisää herkkuja.

Aamulla heräsin äidin luona aikaisin ja lähdimme hautausmaalle toivottamaan mimmulle ja vaarille hyvät joulut. Mulle on aina ollut tärkeä päästä jouluna käymään hautausmaalla, oli sitten kello mitä tahansa. Nyt saatiin vielä valkea joulu, joten hautausmaa täynnä kynttilöitä aamun hämärässä oli todella kaunis. Aamureissun jälkeen pääsin vielä nukkumaan ja nukuin pitkät ja maittavat unet.

Jouluruokaa odottelin malttamattomana koko päivän ja kyllä sitä tuli syötyä. Jouluaatto sujui erittäin mukavasti, maha täynnä hyvää ruokaa (söin 'en ees tiedä monta mutta paljon' mätileipää), joululaulujen raikuessa taustalla ja rakkaiden seurassa iltaa viettäen. Sain kivoja ja hyödyllisiä lahjoja ja annoin siskolle maailmankaikkeuden hienoimman lahjan (en oikeesti). Me ollaan oltu aina Digimon faneja ja erityisesti ekan kauden suomennokset huvittaa suuresti, joten painatin koulussa paidan "LUOTTAMUS YSTÄVIIN ON YSTÄVYYTTÄ". Emma arvosti. Itse sain mm. uudet Converset, naamanhoitotuotteita, kumisaappaat, rahaa, herkkuja ja lipun Disney On Iceen Jennyn kanssa. Iskä oli myös heltynyt ja ostanut meille One Direction pyyhkeet, koska ei kuulema voinut vastustaa niiden tullessa kaupassa vastaan :D. Illalla otettiin myös Trivial Pursuit matsi, joka me Emman kanssa (ainakin melkeen) voitettiin.

Vietettiin koirien kanssa vielä pari seuraavaa päivää äidin nurkissa. Hauskaa oli ja nautin täysin sydämmin perheen seurasta. Trivial Pursuit ottelu uusittiin myös joulupäivänä ja tää tyttö vei voiton jälleen. Äiti ja velipuoli innostui tanssimaan ja laulelemaan ja me saatiin ihastella tätä kaunista esitystä. Naurua riitti. Kiitos ihanista joulupyhistä ♥ Täällä sulatetellaan vieläkin jouluruokia ja odotellaan Uutta Vuotta. Aiotaan viettää se ihan vaan kotona koirien kanssa Harry Potter maratonin merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti