14. tammikuuta 2015

Sen nimi on Linda ja se on siskosi sun...

Ja se keksi sulle pienen yllätyksen.

Palataanpas hetkeksi muistelemaan kesää ja yhtä tiettyä aurinkoista kesäkuun päivää. Tämä kyseinen viikko oli todella erityinen, sillä perjantaina 13.6 pääsin katsomaan One Directionia Ruotsiin, joka oli aivan mahtava kokemus. Myös saman viikon keskiviikko oli unohtumaton. Se liittyi toiseen lempibändiini, Satin Circukseen.

Toukokuun loppupuolella bongasin netistä hakuilmoituksen uuteen SuomiLove tv-sarjaan. Sarjaan, jossa etsittiin erilaisia rakkaustarinoita ja yllätettiin omia rakkaita heille tärkeillä biiseillä ja artisteilla. Päätin yrittää ja ilmoitin itseni ja pikkusiskoni Emman mukaan. Ensimmäisenä tarkoituksena oli saada lauluyhtye Enchant mukaan (joka on ollut monia vuosia Emmalle tärkeä, mutta yhtye ei keikkaile enää), mutta epäilin jo alusta asti heidän mukaan saamistaan, joten lisäsin hakemukseen myös molempien suosikin Satin Circuksen. Ei kulunut kuin pari päivää kunnes sain jo puhelun Yleltä. Meidät haluttiin mukaan.

Koko juttu piti siis pitää salaisuutena Emmalle ja olin yhteydessä sarjan ohjaajiin, kun suunnittelimme yllätystä yhdessä. Aluksi oli vähän epäselvyyttä paikan kanssa, mutta päätin myöhemmin, että haluan yllätyksestä yksityisemmän niin, ettei paikalla olisi hirveästi muita kuin minä ja Emma. Päädyimme siis kotimme lähellä sijaitsevaan urheilukenttään. Ylen puolelta toiminta oli nopeaa ja yllätys järjestettiin kolme viikkoa ensimmäisen puhelun jälkeen. Päivä sattui vielä sopivasta parin viikon päähän siskoni syntymäpäivästä, joten sitä pystyi samalla kutsumaan aikaiseksi synttärilahjaksi.

Yllätyspäivää edeltävänä iltana nukkuminen oli erityisen vaikeaa. Tv-kameroiden edessä oleminen, poikien näkeminen, Emman reaktiot ja yllätyksen onnistuminen pyörivät mielessä ja pitivät hereillä. Taisin nähdä vielä kaksi eri painajaistakin tästä tilanteesta :D.

Yllätyspäivänä herättiin Zorron kanssa hyvissä ajoin ja lähdettiin "lenkille". Menin siis ensin sopimaan kaikista järjestelyistä kuvausryhmän kanssa ja samalla pääsin haastateltavaksi. Vähän jännitti, mutta kaikki menikin yllättävän hyvin ja puhuminen sujui luontevasti. Asiaa auttoi rento ohjaaja Aleksi Sariola, joka oli koko ajan tosi kannustava ja hyväntuulinen (haha vähän hämmennyin kun kävelin paikalle ja tajusin, että oon koko ajan ollut yhteydessä "Kentsun" kanssa :D). Päästiin vielä Zorron kanssa moikkaamaan poikia ennen kun laitettiin yllätys käyntiin.Sitten oli vuorossa yllätettävän paikalle saaminen. Mun hyvänä suunnitelmana oli saada Emma kentälle uuden profiilikuvan ottamisen verukkeella. Neidillä oli kuitenkin hieman ongelmia lähdössä, kun ei millään osannut päättää mitkä housut laittaa jalkaan. Muutenkin mun piti varmistaa, että fiksut vaatteet vedetään päälle ja naama laitetaan siistiksi, sillä myöhemmin olisi voinut tulla aikamoista sanomista. Päästiin kun päästiinkin sitten vihdoin lähtemään. Kentällä mentiin istumaan penkille, jossa muka yritin säädellä kameran asetuksia yms. että sain pidettyä Emman valmiiksi päätetyllä paikalla.
Pian kentän pihaan kaarsi vanha kleinbus ja Emman reaktio siihen oli aika huvittava: "Mennään pois, mua pelottaa. Ne syö meijät". Onneksi sain sen pidettyä paikallaan ja hetken päästä, kun auto ajoi lähemmäs, ikkunoissa näkyi meille vilkutellen neljä tuttua naamaa. Emma oli ihan hämmentynyt eikä voinut ymmärtää mitä ihmettä Satin Circus teki täällä. Samalla hetkellä puskista ryntäsi monta kameramiestä ja Emman hämmennys jatkui. Pojat hyppäsivät pois autosta ja kantoivat soittimet meidän eteen. Olli kertoi Emmalle tämän olleen yllätys multa. Ja sitten ilmoille kajahtivat EMMAn ensimmäiset soinnut. Neiti yllätettävä oli ekan vedon ajan vielä aika shokissa ja sen jälkeisessä haastattelussa ei oiken saanut mitään fiksua ulos suusta :D.

Koska tässä kuvattiin tv-ohjelmaa, ottoja oli monta. Me ei kyllä valitettu siitä, että saatiin yksityisshow pojilta useampaan kertaan. Ottojen välillä oli levähdystaukoja ja saatiin hengailla poikien kanssa. Välillä vaan tuijotettiin haaveillen niitä eikä voitu uskoa, että ne oli ihan oikeasti siellä, meidän kentällä!

Loppua kohden pojillakin alkoi lähteä mopo käsistä. Ennen yhtä viimeisimmistä vedoista ne kokoontui kleinbussiin kuiskimaan jotain. Oltiin vähän ihmeissään, että mitäs nyt tapahtuu. Mutta salakeskustelun sisältö selvisi pian. Seuraavan kerran kun EMMA kajahti ilmoille, se ei alkanutkaan sanoilla "Her name is Emma and I'm head over heels" vaan "Sen nimi on Linda ja se on siskosi sun". Olin aika otettu tästä pienestä lisäyksestä ♥. Siitä biisi lähtikin ihan sekaiseksi. Välillä sanat olivat suomeksi, välillä englanniksi sekä mukaan oli lisätty If You Love Me ja Beautiful. Meno meni vielä villimmäksi kun Paulilta lähti paita ja Axel veti erittäin kauhean saksofonisoolon :D. Me naurettiin Emman kanssa vatsat kippuralla!
Päivän aikana pääsi tutustumaan poikiin vielä paremmin kuin ennen ja koko ajan vaivuin vain syvemmälle ja syvemmälle tässä fanituksessa. Noi jätkät on oikeesti ihan huippuja ♥. Juttujen taso oli välillä mitä oli, mutta naurulta ei vältytty! Ei sitä ihan joka päivä saa omaa lempparibändiä yksityiskeikalle melkeen kotiin ♥ Kiitos SuomiLove, KIITOS SATIN CIRCUS ♥

TÄSSÄ LINKKI MEIDÄN KLIPPIIN!

Nyt tässä kun ollaan vielä samassa aiheessa, voisin lämäyttää tähän myös Satin Circuksen uuden musiikkivideon 'Crossroads'. Bändi osallistuu myös Uuden Musiikin Kilpailuun tällä biisillä ja mä todella toivon, että ne menee Euroviisuihin asti. Oon niin ylpee noista ja tuntuu, että rakastun niihin koko ajan vaan enemmän ja enemmän. Ette muuten tiiä kuinka siistiä oli päästä mukaan lempparibändin musavideolle! Joo siis mähän kävelen vaan n. 5 sekuntia portaita alas (0:16), mutta silti! Mun lempibändi pyys mua mukaan niiden videolle. APUA. Ei tää tyttö enää kestä, kun kaikki on niin ihanaa.

Muistakaa KAIKKI äänestää Satin Circuksta UMK:n karsinnoissa!


6 kommenttia:

 1. ÄÄÄ mulla nousi oikeesti iha kyyneleet silmii ku katoin tota teijän klippii (crybaby) ! <3 Voin vaan kuvitella minkälaisessa shokissa ja minkälaisen kyyneltulvan sais aikaseks jos ite oisin vastaavanlaisessa tilanteessa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Niina ♥ Ja haha siinä yritti vieressä pitää ittensä kasasssa ja ajatella "Linda tää yllätys on _Emmalle_ yritäs nyt esittää edes rauhallista :'D

   Poista
 2. Mä kattelin tätä telkkarista, kun tuli ja bongasin sut ja pitikin tulla aikaisemmin tänne kommentoimaan! Mutta siis aivan ihanan yllärin olit siskollesi järjestänyt. Oli kyllä upea esitys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä ihan huikeeta! Tota videota katellessa vähän herkistyy ja tulee ikävä kesää :')

   Poista
 3. Eikä, ihana postaus <3 Iloisten yllätysten järjestäminen tärkeille tyypeille on jotain ihan parasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on! Varsinkin kun ei enää nykyään asuta siskon kanssa saman katon alla niin oli mukava muistella taas tota hetkeä ja muutenkin kaikkia meidän yhteisiä juttuja ♥ Ja toki tää yllätys oli aika kiva mullekkin, kun itsekkin aikamoinen Satin Circus fani olen :D

   Poista