25. elokuuta 2012

"Olo on ku ois ollu jossain Selviytyjät-ohjelmassa" - Kouvola&Heinola kr 2012We Are - Keke Palmer

Vaikka viime viikonloppu olikin huikea kokemus, voin myöntää että oli aivan ihana fiilis vihdoin sunnuntai-iltana lösähtää omaan sänkyyn. Kahden päivän näyttelyturnee vei kaiken puhdin tästä tytöstä. Mutta oli se kyllä sen arvoista! Matkaseurueeseemme kuului tällä kertaa perusjäsenet Jenny, Vilma, Emma ja minä tietysti ratin takana. Lisäksi meillä oli mukana karvaturvat Zorro&Lulu sekä Jennyn lainanahka Laila (joka palasi Kouvolosta kotiin). Ja jotta kaikille selviäisi kukas tämä Laila mahtaa olla, tässä teille kuvatus tuosta hurmaavasta otukaisesta.

KOUVOLA 18.8.
Lauantaiaamusta auto starttasi Espoosta ja matka kohti Kouvolaa sai alkaa. Mä pysyin hienosti hereillä koko matkan, huolimatta vähäisistä yöunista. Ja päästiin turvallisesti perille Kouvolan raviradalle. Meillä kävi myös aikamoinen tuuri, saatiin nimittäin auto melkein grandikehän viereen! Mä ryntäsin heti häkin&koirien raahaamisen jälkeen toiselle puolelle näyttelyaluetta treenaamaan shelttiherra Chilin (Silimen Merikapteeni) kanssa. Sheltit alkoivatkin pian ja me siirryttiin Chilin kanssa kehän puolelle. Chili esiintyi oikein hienosti, mutta tuloksena NUO EH3, johon syynä koko. Shelttien jälkeen oli hetki aikaa rauhoittua ennen muita kehiä.

Mulla oli tarkotuksena auttaa Humisevan Harjun-mäyriksissä, mutta tuli niin kiire grandikehälle etten kerennyt niitä viedä. Onneksi Emmalla ja Jennyllä oli sillä hetkellä vapaat kädet! Grandeja oli siis ilmoitettu Kouvolaan 4 kappaletta ja tuomarinamme toimi italialainen Massimiliano Manucci. Zörpeli meni kehään ensimmäisenä ja esiintyi oikein hienosti. Tuomaria väistettiin ihan pikkuriikkisen kun ukko kurkkasi suuhun. Tuomari hoki koko kehän ajan "Bravo, bravo!" ja kertoi mulle monta kertaa, että tästä koirasta tulee vielä upea parin vuoden sisällä. Mulla meni jo ihan ohi, että mitä Zorro ees sai olin niin häkeltynyt tuomarin palautteesta. Kehäsihteeriltä kysyttyäni selvisi kuitenkin, että ERI1 ja SA sieltä rapsahti! Sitten oli vuorossa nuortenluokan uros, joka ei saanut SA:ta eli saatin kipaista kehään hakemaan sinivalkoinen ruusuke! Siinä vaiheessa jo pompin ilosta ja hymyilin leveästi tuomarille, sillä serti oli päivän tavoite. Sen jälkeen valiouros Mikke käväisi kehässä ilman SA:ta, joten Zorro oli automaattisesti paras uros. ROP-kehässä meitä vastassa oli Tessa (MG Odette). Kun tuomari ojensi meille punakeltaisen ruusukkeen mulla varmaankin loksahti leuka sinne hiekkakenttään asti. Ihan uskomatonta! Mun junnuikäinen söpeliääliö ROP! WOW!

Arvostelu: Nice, typical expression. Very well pigmented. Excellent earset and carriage. Nice chest for the age. Soft bone and feet. The coat is not in the best condition but well for the age. Would prefer more drive.


Zorron kehän jälkeen pyörähdin kehässä tuttujen petit-tyttöjen Kafin (Humisevan Harjun You Rock My World) ja Bessyn (Chouan Dressy Bessy) kanssa. Kafilla tuloksena ERI1, SA, PN2, VA-SERT ja Bessy ERI1, SA, PN3, ROP-VET. Kiitos Noora-Liialle kun sain nämä neidot taas esittää! 

Ryhmäkehissä käytiin Zorron kanssa pyörähtämässä ilman tuloksia, mutta oon taas erittäin tyytyväinen herran käytökseen! Päästiin myös Emman ja Vilman kanssa Humisevan Harjun-mäyriskasvariin ja vein myös Bessyn veteraanikehään ilman tuloksia sieltäkin. Vauhdikas ja handlaustäyteinen päivä kerta kaikkiaan! Ainiin ja Vilma kisasi junnuissa Lulun kanssa ja parivaljakko pääsi 9 parhaan joukkoon!Näyttelyn jälkeen suunnattiin meidän mökille Luumäelle. Hirveesti ei ehditty mökkeilystä nauttia, koska oltiin sen verran myöhään mökillä ja lähtö Heinolaan oli jo aikaisin seuraavana aamuna. Käytiin kuitenkin kaikki pulahtamassa kylmässä vedessä, josta mä kyllä juoksin ensimmäisenä kiljuen pois kun muut vesipedot (hullut) jäi sinne polskimaan.

HEINOLA 19.8.
Kello soi ihanasti klo 5.00 ja mä olin niin töttöröö huonosti nukutun yön jälkeen. Noh reippaasti vaan sängystä ylös, kamojen pakkaus ja auton kytkin ylös! Ajomatka Heinolaan sujui väsyneissä tunnelmissa, mutta jälleen kerran selvittiin ongelmitta paikanpäälle! Ensimmäisenä oli tänäänkin vuorossa shelttikehä, jossa pyörähdin taas Chilin kanssa. Tänään Chili sai ERIn ja voitti luokkansa, mutta jäi kuitenkin ilman SA:ta hyvästä arvostelusta huolimatta. Myöhemmin kävin esittämässä Chilin vielä kasviksessa.

Heinolassa Zorro oli ainoa grandi, mutta osasin jo etukäteen aavistaa ettei kummoisia tuloksia tule, koska tuomarina oli Aila Lehmussaari ja suomalaiset naistuomarit ovat tunnetusti tiukkoja. Zorro pisti kehässä sitten vielä ihan ranttaliksi (en tiedä johtuiko väsymyksestä vai mistä...) väistämällä tuomaria ja liikkeessä vilkuili vaan ympärilleen ja sähläsi. Noh EH sieltä sitten napsahti. Ei siinä muuten mitään, mutta oisin ottanu mielummin EHn hyvällä käytöksellä niin ei ois tarvinu jäädä pohtimaan että pudottiko se arvosanaa...

Arvostelu: Kookas, mittasuhteiltaan oikea. Oikeat päänlinjat. Hyvät korvat. Liikkeessä melko korkea häntä. Hyvät kulmaukset. Reisi saisi olla leveämpi. Liikkuu hyvin. Esitetään melko lyhyessä karvassa ja antaa sen vuoksi rungoltaan melko ilmavan vaikutelman. Luonne miellyttävä, mutta kaipaa esiintymistottumusta.Zorron jälkeen vein kehään vielä Noora-Liian petitit, joista Kafi oli ROP ja Bessy ROP-veteraani. Sen jälkeen oli vuorossa Emman ja Vilman junior handler. Emma kisasi yorkshirenterrierillä ja Vilma silkkiterrierillä. Molemmat tytöt tekivät hienon suorituksen ja tuomari poimikin heidät suoraan viiden sijoittujan joukkoon. Tässä vaiheessa tuomari vaihdatti koiria ja Emman vaihdokki oli aika huvittava, koska Emma näytti aivan kääpiöltä suuren greyhoundin vierellä :D. Lopulta Emma sijoittui viidenneksi ja Vilma oli päivän paras junior handler! Go girls ♥

(c)Suvi Lehto


KIITOS TYTTELIT VIIKONLOPUSTA ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti