1. syyskuuta 2012

Bassetmaista meinikiä erkkarissa 25.8.
Täällä on paikka - Karhuveljeni Koda (mun lempi "näyttelybiisi" ♥)


Yksi vuoden kohokohdista, bassettien erikoisnäyttely, on nyt koettu! Se päivä, joka kerää vuosi toisensa jälkeen basuihmiset milloin millekkin hiekka-,asfaltti- tai nurmikentälle viettämään aikaa yhdessä toisten samanhenkisten ihmisten ja koirien kanssa. Mukava päivä jälleen takanapäin ja seuraavaa erkkaria jo odotellaan!

"Voima näkymätön kun meidät yhteen tuo,
mä näin vanhat ystävät saan
tavata uudestaan."


Mulla oli siis kummatkin hurtat ilmoitettuna kehään ja matkaseuralaisena oli tällä kertaa Emma. Grandeja oli ilmoitettu huimat 49 ja tuomarinamme toimi ranskalainen rotuspesialisti Florence Leonard Nolle. Junnuluokan uroksia oli 4, joista kolme oli S-pentueen urpoja. Zorro esiintyi hienosti, paitsi en saa sitä millään laskemaan häntäänsä. Kehässä se on aina niin macho... Tuomariakaan ei pelätty, alussa vaan vähän väisteltiin kun se kurkkas suuhun. Muuten voin jälleen kerran olla tyytyväinen Zorron esiitymiseen. ERI rapsahti ja luokassa kolmoseksi veljien jälkeen. Mutta ERI erkkarissa on jo hieno suoritus! Ja Zorro on vielä niin kesken, se tarvitsee aikaa ja mä uskon että siitä tulee vielä hieno ;)!

Arvostelu: Erinomainen yksilö. Erinomainen pää ja korvat. Erittäin hyvä rinta. Oikeanlainen etuosa (suorat jalat). Erinomaiset kulmaukset. Erinomainen häntä. Hieman pehmeä karva. Erinomainen pigmentti. Liikkeessä ahdas edestä ja takaa. Hiukan liian iloinen häntä liikkeessä.


Zorron jälkeen oli hetki aikaa hengähtää ennen meidän leidin kehävuoroa. Valionarttuja oli tosi paljon ja eikä mulla ollut mitään odotuksia, tiesin olevani pelkästään ERIin tyytyväinen. Lulu esiintyi jälleen kerran hienosti ja sillä oli vieläkin se ihana drive päällä! Toivottavasti tämä meininki jatkuu ensi vuoden veteraanikehissä! Tuloksena ERI, mutta paras narttu luokasta ei irronnut sijoitusta.

Arvostelu: Erinomainen yksilö. Erinomainen pää&korvat. Erinomainen rakenne kokonaisuudessaan. Erittäin hyvä rinta. Selkä saisi olla tiiviimpi. Oikeanlainen etuosa (suorat jalat). Hieman pehmeä turkki ja liian trimmattu. Erittäin hyvä pigmentti. Erinomaiset liikkeet.ROP (ja lopulta myös BIS) oli Iva Raicin upea Farandole (Black Majesty Farandole)! Ja voitto oli todellakin ansaittu! Tässä teille kaikille vielä ihailtavaksi kuva tosta upeudesta ♥ Mä oon jo pitkään ihaillu Farandolen kuvia ja nyt sen pääsin vihdoin näkemään livenä!
http://kunnaeij.kuvat.fi/kuvat/ERKKARI%202012/DSC_4540.JPG?img=img1280&hash=29939
(c) Jari Kunnari

Väliajalla tuli juteltia ties kenen kanssa ja vaihdeltua paljon kuulumisia. Uskaltaiduin myös huonolla englanninkielen taidollani juttelemaan kroatialaisvieraamme kanssa ja Iva vaikutti erittäin mukavalta ihmisteltä :)! Kiitos kaikille mukavasta seurasta oli kiva höpötellä omaa rotua harrastavien kanssa pitkästä aikaa, tuntuu että oon pyöriny tuolla junnupuolella niin paljon että omat rotututut ovat jääneet vähemmälle! Tämä asia on kuitenkin korjattava pian!

Griffon fauve de bretagneissa esitin Teelan (Minskuhoff's Griffon Qanett), tuloksena ERI1, SA, PN1 ja VSP! Isossa kehässä sain viedä Teelan vielä Cocon jälkeläisryhmässä, tuloksena BIS2 ja Minskuhoff's kasvattajaryhmässä, tuloksena BIS3!


Kiitos kaikille ihanasta päivästä oli niin mahtava nähdä koko porukka taas ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti