12. elokuuta 2012

Kesän viimeiset päivät ja Mikkelin ryhmis!Adam DiMarco - Now I Can Be The Real Me

Iskä vei meijät tossa viikko sitten Emman myöhäissynttärijuhlimisen kunniaksi Lintsille. En ookkaan käyny siellä koko kesänä, enkä käynyt viime kesänäkään joten oli jo korkea aika piipahtaa siellä huvittelemassa. Ekaa kertaa uskalsin raahata mukaan rakkaan ja varjellun kamerani eli leikin koko päivän uskottavaa (tai vähemmän uskottavaa) turistia. Uskaltauduin myös ensimmäistä kertaa Rakettiin, koska ajattelin sen olevan yhtä ihana kun viime kesän Tower of Terror, mutta ei se sitten sitä ollutkaan. Noh ei siitä ja kiljumisesta enempää vaan kuvapläjäys Linnanmäeltä :)!pakkohan se oli testata kun totuus paljastui :D
Näin loman viimeisinä päivinä päästiin onneksi vielä käväisemään mökillä näyttelyreissun ohella ja koirat nautti jälleen kerran täysin siemauksin. Tässä vielä kuvia meidän mökiltä ennen kun siirryn selostamaan näyttelystä!
Zorro, suuri saalistaja


Lauantaina 11.8 suunnattiin Emman ja koirien kanssa mökiltä kohti Mikkelin ryhmänäyttelyä. Grandeja oli ilmoitettu 7 ja tuomarinamme oli Paula Rekiranta. Zorro esiintyi tällä kertaa kehässä tosi hienosti, eikä pelännyt tuomaria! Olin tosi iloinen tästä parannuksesta! Zorro sai ERIn ja oli luokkansa ykkönen, mutta jäi ilman SA:ta, koska häntä kaartuu liikkeessä liikaa selän päälle. Noh ei voi mitään, meillä on onneksi tulossa paljon näyttelyitä vielä, jos se serti jostain napsahtaisi. Mutta mä sitten menin ilmottamaan Zorron myös Porvooseen, jossa meillä on sama tuomari eli hukkareissu tulee... 

Arvostelu: Erittäin hyväntyyppinen nuori uros. Oikeat rungon mittasuhteet. Hyvä pään pituus. Otsapenger saisi olla selvempi. Hieman takaluisu kallo. Hyvät korvat. Kaunis kaula. Hyvä ylälinja. Pitkä häntä. Oikein kulmautuneet hyväluustoiset raajat. Ikäisekseen riittävä runko. Hyvä karva. Riittävä askelpituus. 


Sitten oli Lulun vuoro mennä kehään, tuloksena ERI ja SA. Paras narttu luokassa Lulu oli toinen, siskopuoli Siirin ollessa ykkönen. Onnea Päivi ja Siiri!

Arvostelu: Tyypiltään erinomainen vankkarunkoinen narttu. Hyvä pään pituus. Oikea ilme. Hyvät korvat. Vahva kaula. Hyvä ylälinja. Hyvä eturinta. Oikea-asentoiset raajat. Runsas riittävän karkea karvapeite. Liikkuu hyvin sivulta. Takaa kapeasti.


Pääsin esittämään kehään myös Noora-Liian petitit Humisevan Harjun You Rock My World "Kafin" tuloksena ERI1,SA,PN1,ROP ja Chouan Dressy Bessy "Bessyn" tuloksena ERI1, ROP-veteraani. Hurmaavia tyttöjä kumpainenkin ja kiitokset Noora-Liialle että sain teidän koiria taas viedä ja Emma sai viedä myös mäyriksiä! Viikon päästä Kouvolossa ja Heinolassa uudet kujeet ja koitokset! Näkemisiin!
Kafi
Bessy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti