30. heinäkuuta 2012

On syksy vielä kaukana, ei syytä huoleen...


Mikä kesä - Valvomo

...paitsi, että se syksy ei kohta olekkaan enää kovin kaukana! Kesä tuntuu menneen yhdessä hujauksessa ohi ja kohta pitää taas palata koulun penkille opiskelemaan. Vaikka suurin osa kesästä onkin jo takanapäin itsestä tuntuu ettei olisi tehnyt yhtään mitään!

Heinäkuun alussa yksi viikko vierähti Velsokolan leirikeskuksessa isostelun merkeissä! Viikko hujahti nopeasti ohi ja oli kyllä oikein mukava leiri! Sain vihdoin vetää Ellun surmasta Harry Potter version ja se oli kyllä niin hieno! Pitäs varmaan jossain vaiheessa pyytää Alassanelta se video! Mutta kiitos kaikille osallisille leiristä :)! Tää tais olla sitten viimenen kerta mulla isosena, mutta on kyllä ollut niin kivoja kokemuksia takana että niitä ei voi muistella kuin lämmöllä!15.7 pyrähdettiin Jennyn ja Emman kanssa Forssan näyttelyyn. Ei oltu ilmottu omia koiria eikä Emma mennyt junnuihin, mutta pakko oli päästä näyttelyvieroitusoireita jonnekkin purkamaan. Ja onneksi sitä pääsi myös kehässä pyörähtämään! Esitin aivan ihanan ja energisen bordercollie neiti Sissin  (Story Goes Pretty Hot Girl) tuloksena ERI3. Sissi oli erittäin hurmaava nuorukainen ja esiintyi kauniisti!


Mä työskentelen tällä hetkellä myyjänä pääkaupunkiseudun Musti ja Mirri-liikkeissä ja on kyllä mukavaa työtä! Vaikka usein aamulla nukkuis mielummin vaan pitkään, kun raahautuis töihin niin sitten sinne päästessä on kuitenkin kivaa. Mukavat työkaverit ja asiakkaat, joiden kanssa saa keskustella koirista niin paljon kun haluaa! Tässä työssä negatiivinen puoli on se, että palkka taitaa mennä aikalailla takaisin sinne mistä tulikin! Aina töissä kattelee kaikkea ja tekee mieli ostaa koirille sitä ja tätä. Noh, jos sitä ostelis aina VÄHÄN jotain. Viime viikolla Lulukin oli mukana töissä ja se ahkerasti näytti söpöltä ja kerjäsi huomiota asiakkailta :D.
Muuta en sitten oikeestaan oo koko kesänä tehnyt. Istunu koneella, kattonu leffoja ja joskus harvoin jaksanu nähä kavereita. Psykologian kirjat on saanut rauhassa levätä lomalla, nyt pitäs kyllä jo ryhdistäytyä ja alkaa kunnolla lukemaan syksyn kirjotuksiin...mutta kun ei jaksa... Ja kohta pitäs muka mennä takas kouluun, pyh.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7bchwhS9n1rot2u0o1_500.gif
Tää nyt ei varmaa liity mitenkää aiheeseen mut tää on niin loistava :D


Mulla on hirvee matkakuume ja kaikki kaverit on ties missäpäin maailmaan kenneltyttöinä yms. Vaikka oon matkustellu tosi vähän elämäni aikana, rakastan silti matkustelua! Viime kesänä rakastuin Pariisiin ja en malta odottaa ens kesäkuuta, koska iskä on luvannu reissun Lontooseen!! Eniten odotan Harry Potter Studio vierailua ja jo nyt saan riemukohtauksia kun asiasta edes mainitaan. Voin vaan kuvitella sen fiiliksen, kun vihdoin astun Suureen saliin! WOW!
Paris ♥
weheartit.com

Mökille ei valitettavasti olla keretty mun töiden takia. Onneks elokuussa pääsee sinne näyttelyreissujen ohella uiskentelemaan ja koirat pääsee juoksemaan vapaana! Näyttelyitä meillä ei oo siis oikeestaan ollu, mutta onneks elokuussa niitä on luvassa ihan mukavasti! Toivon mukaan myös Zorron kehäkäytös on siihen mennessä parantunut... Mutta pariin näyttelyyn oon Lulunkin ilmottanu, sen takia että pääsis ees jonkun helpon koiran viemään kehään : D ja eihän toiselta voi näyttelyiden riemua kokonaan riistää!

Hauskaa loppukesää kaikille lukijoille :)! Ja hei heittäkää postausehdotuksia, koska mun pää lyö tyhjää ja ois kiva kirjottaa jotain muutakin kun vaan sitten niistä elokuun näyttelyistä!
Juurikasvu vihdoin poissa :D!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti