24. toukokuuta 2012

Finland wants One Direction ♥

©1D Flash Mob Finland
Vaikka Suomi ehkä onkin väkiluvultaan pieni maa, saadaan täällä silti järjestettyä tähän mennessä maailman suurin One Direction flash mob! Lauantaina 19.5 Kampin Narikkatori täyttyi 1D pojiksi pukeutuneista faneista. Meitä oli paikalla yli 200!

©1D Flash Mob Finland

Ensin mentiin Kaisaniemen puistoon, jossa saatiin vielä infoa flash mobista ja treenattiin se useampaan kertaan, jotta se oikea sitten näyttäisi hyvältä! Ekoilla kerroilla tanssi oli aikamoista sähläystä, mutta lopulta saatiin se näyttämään hyvältä!

©Elisa Kivelä

Siitä suuri tanssiporukka lähti valumaan kohti Narikkatoria. Me ehkä vähän epäonnistuttiin siinä flash mobin salassapidossa. Yhtäkkiä pamahtaa paikalle yli 200 samanlaisiin vaatteisiin pukeutunutta tyttöä, joo ehkä vähän epäilyttävää :D! Mutta eipä se mitään haitannut! Sitten lähti Up All Night päälle ja alettiin tanssia. Mulla oli älyttömän hauskaa koko ajan, taisin nauraa ja hymyillä koko tanssin! Oli tosi kivaa ja me oltiin kyllä parhaita! Tanssin jälkeen palattiin takaisin Kaisaniemeen, jossa räpättiin, otettiin kuvia ja vietettin aikaa yhdessä.
Ilmeellä : D ©Elina Hämäläinen


©Elina Hämäläinen

©Elina Hämäläinen

©Elina HämäläinenSuuren suuri kiitos Alexandralle ja Lotalle, jotka järjesti tän koko homman ja teki upeen koreografian! Kiitos myös kaikille jotka oli mukana, oltiin ihan mahtavia! Toivottavasti tää meijän tempaus auttais meitä saamaan pojat Suomeen!
Louis, Niall & Liam :)

Tässä videolla se meijän tanssi :)!

3 kommenttia:

 1. Ihan mahtava meno näytti olevan! Harmi ku ite en päässy tonne :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä upee päivä :)! No toivotaan, et joskus järkätää viel uus flash mob ;)!

   Poista
 2. Ui olisinpa mä ollut tuossa olis ollu ihanaa!!!!!Mä PaLvOn ONE DIRECTION:TA!!!!
  ♥♥♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista