18. marraskuuta 2011

Best-In 12.-13.11

Neljän viikonlopun näyttelyputki avattiin Helsingin Messukeskuksessa, Best-In pentunäyttelyssä. Lauantaina oli Zorron rotukehä ja lisäksi minä ja Emma kisattiin junnuissa sekä lauantaina että sunnuntaina.

LAUANTAI
Ensimmäinen koitos lauantaina oli Zorron rotukehä. Grandipentuja oli ilmoitettu huimat 9 ja tuomarina toimi Matti Luoso. Ensin oli vuorossa pikkupennut, jonka jälkeen Zorro kisasi isompien pentujen luokassa veljeään vastaan. Zorro esiintyi hyvin, paitsi tuomari oli taas pelottava ja poika ei meinannut suostua hampaitaan näyttämään. Noh, Zorro kuitenkin voitti oman luokkansa parempien mittasuhteiden ansiosta. Huomatuksen Zorro sai taas ahtaista takaliikkeistä. Zorro sai kuitenkin KP:n, mutta paras uros kilpailussa se jäi toiselle sijalle. No aina ei voi voittaa ja Zorrosta varmasti tulee vielä hieno koira ;).

Sitten odoteltiinkin junnukehien alkua. Vähän ennen junnujen alkua käväsin kehässä suloisen karkeakarvaisen mäyräkoira Eetun (Humisevan Harjun Vegas) kanssa. Eetu esiintyi ikäisekseen (6kk) oikein hienosti ja sijoittuikin paras uros kilpailussa toiseksi KP:n kera! Siitä riensin suoraan junnukehälle. Junnut tuomaroi Maija Mäkinen ja nuorempia oli 11, vanhempia 20. Emma kisasi nuoremissa jälleen mäyräkoira Göstan kanssa. He suoriutuivat hienosti ja tuomari sijoitti Emman nuorempien VOITTAJAKSI! Onnea sisko! Sinä ja Gösta ootte paras pari ;).

(c) Vilja Först
 Sitten oli vanhempien vuoro. Kisakaverina mulla oli Mokka grandi. Meidän yksilösuoritus meni ihan ok, Mokka jonkun verran tiiraili Hannan perään ja mä sähläsin hampaiden näytön. Yksilösuoritusten jälkeen tuomari pyöritti vielä meitä kahdessa eri porukassa ympäri. Tässä vaiheessa Mokka esiintyi tosi hienosti ja meidät otettiinkin jatkoon. Lopullinen sijoitus oli 4. Kiitos Hannalle koiran lainaamisesta! Onnea toiseksi sijoittuneelle Sannille ja vanhempien voittajalle Jennylle!

Päivän paras kilpailussa vastakkain olivat siis Emma ja Jenny. Kummallakin meni oikein hyvin, myös koiria vaihdettaessa. Lopulta viimeisten juoksukierrosten jälkeen tuomari ojensi Emmalle punaisen ruusukkeen! Voi sitä ilon hymyä, joka loisti siskoni kasvoilta aina yleisöön asti! Onnittelut vielä kerran Emma ja Jenny!


 SUNNUNTAI
Sunnuntaina mentiin aamulla jo hyvissä ajoin paikan päälle, että ehdittiin kierrellä ja pitää hauskaa ystävien kanssa, ennen kun hain junnukoiran. Sunnuntaina junnut tuomaroi Saija Juutilainen. Emma kisasi nuoremmissa lyhytkarvaisella saksanseisojalla valitettavasti ilman sijoitusta, vaikka omasta mielestäni Emmalla meni hyvin. Itsellä oli hihnan päässä dalmatiankoira. Sulo oli nuori hurmaava dalmisherra. Siihen nähden, että Sulo oli vasta 10kk meillä meni mielestäni oikein hyvin. Ja tuomarikin antoi hyvää palautetta: "Nyt sait koiran juoksemaan hyvin matoilla sopivalla vauhdilla, ekalla kerralla menit vähän missä sattuu. Väistit myös hienosti "turistin". Esitit koiran hyvin ja seisotit hyvin liikkeen jälkeen." Ei kuitenkaan päästy jatkoon, mutta Sulo oli oikein kiva kisakaveri! Kiitos kaikille kivasta viikonlopusta! Nyt odotellaan sitten Jyväskylää... Ainiin ja onnittelut sunnuntain tuloksista Jenny, Sanni ja Vilma :)!
(c) Sanna Erkkilä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti