31. lokakuuta 2011

Skinkorna är vi allihoppa - Seinäjoki kv 30.10


Christina Perri - A Thousand Years


Lauantaipäivä kului Lulun puunaamiseen. Trimmaus, pesu ja föönaus. Ja aika kivan lyhyeksi ton turkin sain, tosin vielä sitä vois nyppiä...sitten kun jaksaa. Illalla lähdin sitten Jennyn luokse ja jäin sinne yöksi.
Sunnuntai aamuna mukavasti herätys kello 5.00. Saatiin ittemme kuitenkin hereille ja oltiin juna-asemalla 6.10. Äiti toi Lulun, häkin ja kärryt ja sitten lähdettiin junalla Pasilaan. Oli tosi pimeetä ja oltiin syventyneitä juttelemaan, niin meinattiin mennä Pasilan ohi! Onneks sitten huomattiin ja rymisteltiin vauhdilla ulos junasta. Käytettiin koirat ulkona ja sitten mentiin odottelemaan meidän junaa Seinäjoelle. Lemmikkivaunu oli onneksi tilava ja saatiin vallata se kokonaan Tampereelle asti! Me oltiin Lulun kanssa ekaa kertaa pitkänmatkan junassa ja kummatkin käyttäydyttiin oikein kivasti! Meillä oli oikeen mukavaa Jennyn kanssa. Juteltiin, naurettiin ja laulettiin. Tampereelta tuli pari ihmistä ja Juni liittyi meidän seuraan. Matka meni oikein sutjakasti ja perille päästiin. Juna-asemalta yritettiin sitten kartan avulla Jennyn kanssa suunnistaa näyttelyhallille ja hyvinhän se onnistui. Pystytettiin leiri ja moikattiin kaikkia tuttuja.


Tuomarimuutoksen takia junnut tuomaroi Jasna Matejcic Kroatiasta. Vanhempia oli paikalla n. 30. Meidän suoritus ei mun mielestä mennyt kovinkaan vahvasti. Lulu seisoi ihan ok, mutta sitä sai taas vetää perässä kuin kuollutta lahnaa. Päästiin kuitenkin yllätyksekseni jatkoon. Jatkossa tuomari juoksutti meitä monta kertaa yhdessä ympäri. Sitten tehtiin parittain L-kirjain. Itse mokasin tässä kohtaa. Oon oppinut tekemään parittain L:llän niin että kummatkin tekee sen samaan suuntaan. Tämä tuomari halusi kuitenkin, että tehdään tavallaan T eli kummatkin tekee oman L-kirjaimen. Tehtiin se sitten vielä uudestaan niinkuin tuomari sen halusi. Sitten tuomari valitsi 5 jatkoon ja me putosimme. Noh 12 parhaan joukkoon on ihan hyvin!

Ei perkule toi näyttää hyvältä! Kuva: Jeena KantasaloJatkossa oli kuitenkin kolme tuttua: Jenny, Ira ja Tuisku. Ira sijoittui hienosti nöffillä viidenneksi ja Tuisku neljänneksi villakoiralla. Lopulta jäljellä oli enää kaksi ja toinen oli Jenny. Siinä vaiheessa alko jännittää ihan hirveästi. Lopulta tuomari teki fiksun päätöksen ja ojensi Jennylle punaisen ruusukkeen! Siinä vaiheessa rynnättiin kehään ja kuvaajat joutu hätistelemään iloista tyttölaumaa pois tieltä. Jenny sai järkättyä Päivän paras-kisan käytäväksi heti, jotta ei myöhästyttäisi junasta. Siinä oli sitten jännitystä kerrassaan. Puristin Sannia kädestä koko ajan ja panikoitiin siinä kaikki yhdessä. Viimeinen juoksukierros....ja tuomari ojentaa...JENNYLLE PUNAISEN RUUSUKKEEN! Kaikki alkaa kiljumaan ja mä purskahdan itkuun. Sen jälkeen rynnäköllä kehään ja halimaan meidän voittajaa. Huhhuh, että mä oon niin ilonen Jennyn puolesta! Se jos kuka ansaitsi ton osarivoiton! ONNEA VIELÄ KERRAN ♥ Ja kiitos kaikille mahtavasta Seinäjoki-päivästä!
WINNER

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti