11. huhtikuuta 2011

And at last I see the light and it's like the sky is newKyllä se kevät sieltä näköjään pikkuhiljaa alkaa saapumaan! Ihana lenkkeillä kuivalla asfaltilla ja päästä Lulun kanssa taas pyörälenkeille! Tosin kuralätäköt ei ole meidän mieleen... Lulun turkki menee huonoksi näin kurakeleillä.

Nutro pentunäyttely Helsingin Messukeskuksessa avaa koiranäyttelykauden tänä viikonloppuna. Kumpanakin päivänä suunnataan sinne junior handleriin. Lauantaina kisaan Lulun kanssa ja lisäksi käyn esittämässä petit pentujen kasvattajaryhmässä yhden koiran. Sunnuntaina kisaan junnuissa kaverini labbiksella. Jännittää! Ensimmäinen kerta labbiksen kanssa, mutta toivotaan että menee hyvin!

Pennelin jälkeinen viikonloppu on pääsiäinen ja silloin suuntaamme mökin kautta Lappeenrannan näyttelyihin. Näyttely on kolmipäiväinen ja jokaiselle päivälle ollaan junnuihin ilmottauduttu. Lisäksi menin ilmoittamaan Lulun rotukehään ja voin sanoa, että jännittää ihan älyttömästi! Lulun viime rotukehä käynnistä on 7kk... Pitää nyt vaan laittaa turkki kuntoon ja käydä pitkillä lenkeillä. Vähän kyllä ehkä kaduttaa, että menin sen ilmoomaan siellä on kuitenkin 12 grandia kisaamassa...

Pitäkää meille peukkuja pystyssä kun suunnataan taas näyttelykehiin!

Ainiin ja tässä vielä kuva 2 viikkosista pennuista :)! Haluan jo päästä näkemään ne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti