7. tammikuuta 2018

Mitä jäi käteen vuodesta 2017?


Rakkautta, matkoja, itsenäistymistä, ihania ihmisiä, pari ylpeyden hetkeä ja paljon muuta...

Vuosi 2017 alkoi huikeassa porukassa räjähdysmäisesti (kirjaimellisesti Snapchatin 2017 kooste alkaa aivan liian lähellä räjähtävällä raketilla...). Eerikin kaveriporukka on ihan huikea, jossa minäkin viihdyn loistavasti ja johon koen jo kuuluvani. Hauska ilta ja sain aloittaa ensimmäisen ihan alusta asti yhdessä vietetyn vuoden poikaystäväni kanssa.

Vuodesta 2017 jäi erityisesti mieleen:


KAUKOSUHTEEN PÄÄTTYMINEN
Seurustelusuhteemme alkoi kaukosuhteena, kun poikaystävä opiskeli Oulussa. Eerik kuitenkin haaveili muutosta takaisin Espooseen ja lukuvuoden päättyessä se päivä vihdoin koitti. Kaukosuhde oli aika raskas, mutta selvisimme siitä yhdessä ja entistä vahvempina. Ehdin käydä useamman kerran Oulussa ja olihan se kiva kaupunki, mutta kyllä me täällä pääkaupunkiseudullakin viihdytään!


ESPANJAN MATKA
Ensimmäinen kunnon ulkomaanreissumme yhdessä. Suunnattiin kahdestaan Espanjan Calahondaan, jossa Eerikin vanhemmilla on asunto. Saatiin nauttia lämmöstä, joka jäi Suomen kesästä uupumaan. Näin ensimmäistä kertaa elämässäni delfiinejä luonnossa ja oon vieläkin fiiliksissä. Gibraltar oli aivan superupea ja Barranco Blancan luonnonpuisto niin kaunis.


MÖKKEILY
Viime vuosina en ole töiden ja muiden menojen takia kerennyt käymään mökillä montaa kertaa. Tänä vuonna mökkireissuja tuli tehtyä aika urakalla ja korvattiin ne aiempina vuosina uupumaan jääneet rentoutumisviikonloput. Mökillä on oikeasti niin vapauttavaa olla, saa hetkeksi heitettyä kaikki arjen huolet ja väsymyksen jonnekkin kauas pois! Tänä vuonnakin koitan käydä vähintään pari kertaa!



OMILLEEN/YHTEENMUUTTO
Aloin vuoden alussa jo tuskastua isän luona asumiseen ja omilleen muutto houkutteli kyllä suuresti. Halusin kuitenkin saada kaksion tai ison yksiön, jotta koirien kanssa olisi paremmin tilaa (ja että Eerik pääsisi ehkä joskus muuttamaan sinne myös :P). Kahden koiran kanssa ja myyjän palkalla sellaisesta edes haaveileminen oli kuitenkin ihan turhaa. Laitoin hakemuksia vaikka ja minne mutta mistään ei napannut. Eekin asuttua pari kuukautta pääkaupunkiseudulla päätettiin kuitenkin laittaa hakemus yhdessä. Ja sitten niitä asuntoja alkoikin sadella! Saatiin aivan ihana kaksio hyvällä sijainnilla ja läheltä kaikkea. Rakastan tätä kotia niin paljon!


LONTOON MATKA
Harry Potter hulluna mulla on pakonomainen tarve päästä näkemään kaikki uusi tähän taikamaailmaan liittyvä. En siis voinut jättää välistä Kirottu lapsi näytelmää! Lähdettiin pikkusiskon kanssa parin päivän Lontoo reissulle sekä Primark hamstraukselle ja samalla päästiin tsekkaamaan se aivan upea ja taianomainen näytelmä! Olin hieman epäluuloinen, sillä juoni ei ole itsessään kovin vahva, mutta kaikki oli niin hienoa lavalla ettei siitä enää välittänyt tarinan ja lavasteiden kaapatessa meidät mukaansa.




JOULU
Mun piti kirjoittaa tästä ihan erillinen postaus, mutta koska olen hidas vuosi ehti jo vaihtua ja nyt tuntuu hölmöltä alkaa sitä enään rustaamaan. Käytiin äidin kanssa aatonaattona hautuumaalla isovanhempien luona ja jouluaatto vietettiin Eekin perheen kanssa yömyöhään Wiitä pelaten ja nauraen. Joulupäivä oltiin äidin luona, syötiin, juotiin ja höpöteltiin pitkälle yöhön. Oli ihana viettää kunnolla aikaa läheisten kanssa ilman kiirettä mihinkään ♥


VALOKUVAUS
Tämän vuoden aikana kehityin valokuvauksessa ja kuvaeditoinnissa. Innostuin hääkuvauksesta Joonaksen ja Kristan häissä ja se on jäänyt edelleen pyörimään takaraivooon jonkinlaisena haaveena. Joulukuussa tein ehkä tärkeimmän työkeikkani Koiramessuilla, kun pääsin valokuvaamaan viralliset sijoituskuvat Kennelliitolle ja suoraan Koiramessujen sivuille.




MONET IHANAT PERHEEN JA YSTÄVIEN KANSSA VIETETYT HETKET
Mulla on niin paljon ihania ja tärkeitä ihmisiä ympärilläni. Oma perhe, poikaystävän perhe, (joka on mulle ehdottomasti toinen rakas perhe) ja kaikki ihanat ystävät. Ehdin nähdä paljon tärkeitä tyyppejä vuoden aikana ja toivon sen jatkuvan myös tämän vuoden puolella.


Vuosi 2017 päättyi samojen ihmisten seurassa kun alkoikin. Tämä ilta vietettiin kuitenkin vähän erilailla, Lohjan metsässä mökillä. Naurettiin, juotiin, ammuttiin pari rakettia ja laulettiin suomi-iskelmää aamukuuteen. Herättiin aamulla Eerikin kanssa ennen muita ja lähdettiin aamukävelylle nauttimaan ihanasta talvimaisemasta. Vuosi 2018 sai hyvän alun.

6 kommenttia:

  1. Oi miten ihana postaus <3 Sun vuosi vaikuttaa olleen tosi täynnä ja ennen kaikkea tosi mukava! Jäin lukijaksi, ihana blogi sulla <3

    http://erelkee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Oli kyllä tapahtumarikas vuosi ja kaikkea hienoa sai kokea! Kiva, että viihdyit ja jäit lukijaksi, tervetuloa joukkoon ♥

      Poista
  2. No sullahan on myös kivasti loksahdellu palaset kohdalleen! :) On ihanaa saada laittaa uutta yhteistä kotia! Hyvää uutta vuotta! ♡

    Life à la Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo viime vuosi oli kyllä kaikin puolin oikein loistava ja moni asia järjestyi ♥ Oman kodin laittaminen on kyllä ihan parasta! Kiitos, samoin sinulle :)

      Poista
  3. Todella ihania kuvia! ♡

    https://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista