1. syyskuuta 2017

Elämäni rakkaus

Kesä 2009. Riparillemme tuli poika Tampereelta. Poika, jolla oli maailman kauneimmat ruskeat silmät, suloisimmat hymykuopat ja hassuja raitoja hiuksissa. Linda 15v oli myyty.


"EERIK on ihana <3. Se on vaa niin söpö, kiva, hauska eli IHANA. Mut en saa sitä! Ja ette sano et miks muka en! No siks! Ei se kuitenkaan oo kiinnostunu!"

Riparilla syntynyt kaveruus ei valitettavasti roihahtanut rakkaudeksi, vaikka useita kuukausia sen jälkeen tuijottelin haikaillen Eerikin perään. Vielä lukiossakin katse viipyi aina hieman pidempään, kun kyseinen suklaasilmä käveli käytävällä ohitse.


Vuosi sitten Tinderissä tuli tämä tuttu naama vastaan ja hitto miten komea siitä olikaan tullut. Jäin kieltämättä tuijottelemaan profiilia hymysuin ja sydämeni pohjasta toivoin, että tällä kertaa saisin vastakaikua. Seuraavana päivänä kilahti puhelimeen ilmoitus matchista, jota en olisi ikinä osannut odottaa. Asiat etenivät nopeasti, pian juteltiin jo Whatsapissa ja sovittiin treffit seuraavalle päivälle, koska mä "ovelasti" vihjasin snäpin stoorissa olevani seuraavan päivän vapaalla ja vailla tekemistä (mä tosin koko illan ahdistuksissani mietin oliko nää nyt oikeasti edes treffit vai vaan vanhojen kavereiden tapaaminen).En oo varmaan koskaan ollut niin hermostunut kuin olin ennen kun mua tultiin hakemaan ja meinasi kyllä jalat lähteä alta samantien kun näin ton komistuksen silmieni edessä kaikkien näiden vuosien jälkeen. Meillä syntyi yhteys samantien (ja mun ihastus palasi ryminällä takaisin), oli koko ajan niin luonnollinen olo ja tuntui, että jotain loksahti paikoilleen. Viihdyttiin toistemme seurassa seitsemän tuntia ja todettiin kummatkin että ei tää tähän jää. Itse jännitin kuitenkin kovasti jutun tulevaisuutta, sillä Eerik opiskeli Oulussa. Puhuttiin kuitenkin asiat selviksi ja annettiin meille mahdollisuus. Siitä lähti käyntiin elämäni paras vuosi.

Oon aina haaveillut sellaisesta rakkaudesta, jota elokuvat ja kirjat on pullollaan, mutten oikeastaan koskaan ole todella uskonut semmoisen olemassaoloon. Pitkään ajattelin, että osa ihmisistä päätyy yhteen vain jonkun ihan ok tyypin kanssa ja sen vierellä ollaankin sitten mahdollisesti koko loppuelämä. Kuinka väärässä olinkaan. En ole koskaan edes tiennyt millaista rakkaus sen oikean kanssa voisi olla. Sellaista, joka saa sydämen hakkaamaan aina vähän lujempaa, hymyn huulille milloin vain ja josta voi löytää itselleen kodin.


Vuoden aikana on ehtinyt tapahtua niin paljon ja ollaan koettu kaikenlaista asioita yhdessä. Eerik ehti ravata Oulu-Espoo väliä aika hurjasti, mäkin useamman kerran. Toukokuussa oli kuitenkin muutto takaisin Espooseen ja kaukosuhteen huolet takanapäin. Ollaan käyty mökkeilemässä, ulkomailla ja tehty kaikkea kivaa yhdessä. Heinäkuun lopussa muutettiin saman katon alle ja arki sujuu yhdessä ihanasti. Mulla on niin hyvä olla ton ihmisen kanssa ja tuntuu aina tyhjältä kun ollaan erillään. Se on ollut se mun puuttuva palanen ;)Oon löytänyt vierelleni ihmisen, jonka kanssa voin olla täysin oma itseni, johon voin aina luottaa ja jonka kanssa haluan kulkea elämässä eteenpäin. Oon varma siitä, että oon löytänyt oman elämäni rakkauden <3

16 kommenttia:

 1. Ihana tarina! Kohtalo toi teidät takasin yhteen. 😍

  www.nooraemilia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin toi ❤ Silloin 8 vuotta sitten ei ollut vielä meidän aika, mutta ehdittiin kasvaa kummatkin ja onneksi löydettiin toisemme uudestaan :)

   Poista
 2. Voi kuinka ihana postaus, ootte sulosia!♥

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. voi miten suloinen postaus! olette selvästi luodut toisillenne :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, näytätte aivan ihanalta parilta!!

  VastaaPoista
 5. Voi että, mielettömän kaunis postaus! <3 Näistä kuvistakin näkee, että ootte oikein hyvä pari!

  VastaaPoista
 6. Tää oli aivan ihana postaus <3 <3

  VastaaPoista
 7. Mielettömän ihanasti kirjoitettu ja tehty postaus! Ja tuo "jouluinen" kuva on ihana♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! Joo itekkin tykkään siitä, sen ottaminen oli kyllä yks operaatio :D

   Poista