10. tammikuuta 2016

Uuden vuoden lupauksia

Vuosi 2016 on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Ollaan saatu nauttia valkoisesta ja kylmästä talvesta. Koirat on nauttineet älyttömästi, omistaja ei niinkään. En kyllä ymmärrä miten noi kaks ei palele edes -25°C, kun kaikki muut on ostamassa tossuja ja toppatakkeja koirilleen. Näin vuoden alussa on jo kerennyt miettiä tulevaa vuotta ja sitä mitä kaikkea se voisi pitää sisällään. En oo aikasempina vuosina tehnyt minkäänlaisia lupauksia tulevalle vuodelle. Nyt päätin luvata pari asiaa, jotka pyrin toteuttamaan.

Tänä vuonna lupaan...

...hankkia mun ensimmäisen tatuoinnin. Mä oon jo monia vuosia haaveillut tatuioinnin ottamisesta, mutta oon aina vaan viivytellyt sen kanssa. Mielessä on jo millaisen siitä haluan, lopullinen suunnitelma pitäisi vain toteuttaa. Eniten tätä päätöstä on pitkittänyt pelko kivusta. Päätin kuitenkin, että tänä vuonna en pelkää ja käyn hakemassa sen kuvan ihooni. Sen verran voin vihjata, että se tulee jotenkin liittymään Harry Potteriin.

...olla aktiivisempi blogissa ja Youtubessa. Mä oon tosi laiska bloggaaja ja vitkuttelen tekstien kirjotusta aina mahdollisimman pitkään. Tänä vuonna yritän ottaa tähän sellasen positiivisemman asenteen ja kirjoittaa sillon kun tuntuu siltä. Reissupostauksia voisin alkaa kirjoittamaan jo siellä itse reissussa niin sais aidompia fiiliksiä mukaan.  Tähän samaan liittyen koitan myös valokuvata enemmän. Viime vuonna innostuin lisää videoiden tekemisestä ja koitan tänä vuonna olla aktiivisempi myös niiden kanssa.

...tehdä ensimmäisen cosplayni. En tiedä kuinka monelle teistä cosplay on tuttu, mutta sehän on siis harrastus, jossa ihmiset pukeutuvat manga-, anime-, sarjakuva-, peli- tai elokuvahahmoiksi (T. Wikipedia). Mä oon jo useamman vuoden ollut kiinnostunut cosplaysta ja viime vuonna innostus vaan kasvoi ihanan ystäväni (Eve ) innoittamana. Tänä vuonna aion siis pukeutua yhdeksi lempihahmokseni lempisarjastani. Oon alkanut jo haalimaan asustusta ja kevään aikana toivottavasti tulee kuvia myös tänne blogin puolelle :)

...olla vähemmän laiska. Mä oon laiska. Vapaapäivinä kulutan aina koko päivän nukkumiseen ja sängyssä lahnailuun. Työpäivinä nukun myös aina niin pitkään, että ehdin vaan käyttää koirat pihalla ja hoitaa itseni kuntoon. Tähän kaipaan muutosta. Haluan herätä aamuisin aikaisemmin, jotta päivä ei mene täysin hukkaan. Ja vapaapäivätkin voisi koittaa käyttää hyödyllisemmin kuin tuijottelemalla sarjoja sängyn pohjalla koko päivän. Aina kun pitää lähteä johonkin haluaisin mielummin jäädä kotiin vaikka loppujen lopuksi mulla on kuitenkin kivaa kun saan raahauduttua esim. näkemään kavereita. Tästä eteenpäin siis innolla kohti kaikkia mukavia juttuja :)Tähän loppuun vielä linkki uusimpaan videoon, johon kokosin parhaita hetkiä vuodesta 2015 ja lopussa myös näitä uuden vuoden lupauksia videomuodossa. Kannattaa tsekata ja kurkata lopusta ainakin mun harjotuscossi Killianista :D

6 kommenttia: