4. tammikuuta 2016

Goodbye 2015Mulla vuosi ei vaihtunut ihan niin railakkaasti kuin monella muulla. Oltiin koirien kanssa kotona, syötiin tartaria ja nachoja ja katsottiin ainakin 25 jaksoa Digimonia. Ilotulituksia käytiin ihailemassa viereisillä kallioilla. Erittäin rauhallinen vuoden aloitus täällä päin siis.

Nyt kun eletään jo ensimmäisiä päiviä uudesta vuodesta, haluan hetkeksi vielä pysähtyä muistelemaan mitä kaikkea 2015 piti sisällään. Vuoteen mahtui monia paljon keikkoja, ulkomaan reissuja sekä ihania ystäviä. Valmistuin koulusta ja moni unelma toteutui. Keräsin tähän kuukausittain mukavia muistoja.
Tammikuussa lähdin ensimmäistä kertaa yksinäni reissuun, Pariisiin. Tapasin siellä 21-vuotis syntymäpäivänäni suurimman idolini Tom Feltonin. Aloitin koulun TOP-harjoittelun Pasadalla. Pääsin myös pitkästä aikaa kuuntelemaan lempparibändiäni Satin Circusta Nosturiin. Tehtiin Emman kanssa meidän TV-debyytti samaisen bändin kanssa SuomiLovessa. Meidän pätkän voi katsoa vielä täältä.

Helmikuussa olin ensimmäistä kertaa elämässäni risteilyllä, yleensä olen mennyt vain reittimatkoilla koiranäyttelyharrastuksen yhteydessä. Nyt pääsin Ruotsin risteilylle poikaystävän ja kahden kaverin kanssa ja samalla kuulin kaksi Satin Circuksen keikkaa. Käytiin Jennyn kanssa ihailemassa Disneyn taikaa jäällä. Kokoonnuttiin ihanien koulukavereiden kanssa kahville. Lulu voitti Eukanuban Facebook kilpailussa "Valloittavin Veteraani 2015" tittelin ja saatiin hieno ruusuke seinää koristamaan.Maaliskuussa sain olla ylpeä pikkusiskosta, joka nappasi junior handler osakilpailuvoiton Lahdessa. Päästiin nauttimaan huikeasta Kevätklassikosta, jota tähdittivät huikeat bändit Satin Circus ja Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit.
Huhtikuussa pääsin TOP-harjoittelun puitteissa Heidin kanssa reissulle Vaasan näyttelyyn. Zorro avasi vuoden näyttelykauden pääsiäisenä ja oli hienosti paras uros 3 isossa joukossa. Myös tässä kuussa sain kuulla livemusaa Satin Circuksen jätkiltä.
Toukokuussa valmistuin media-assistentiksi. Telkkarista tuli debyyttini Salatuissa Elämissä sairaanhoitajana. Mummokoira yllätti Tampereella ollen rodun paras veteraani. Kävin kolmella Satin Circuksen keikalla melkein peräkkäisinä päivinä. Nautittiin pitkästä aikaa mökkeilystä.Kesäkuussa pääsin kokemaan elämäni hienoimman konsertin ja neljän vuoden odotus palkittiin kun One Direction saapui vihdoin Suomeen. Matkustin Milanon Maailmanvoittajanäyttelyyn ja sain nauttia hetken lämpimästä kesästä. Pääsin leikkimään kouluratsastajaa Tuomarinkartanon vinttikoirien EM maastokisojen avausseremoniassa.Heinäkuussa lensin taas pois Suomesta, tällä kertaa vietin viikon Sveitsissä. Käytiin samalla reissulla myös Saksan puolella isossa Europaparkissa. Ennen reissua treffattiin ritariporukalla kakkugalleriassa ja kyllä naurua riitti. Muistan vieläkin Ainon tarinan itkijänaisista...Elokuussa lähdettiin pikkusiskon kanssa kummankin lempparikaupunkiin Lontooseen, jossa tavattiin myös Jamie Campbell Bower. Reissu oli oikein onnistunut ja meillä oli super hauskaa. Tässä kuussa ehdittiin käydä parissa näyttelyssä ja Heinolassa Zorro oli rodun paras. Käytiin myös mummolassa Kotkassa ja nähtiin Satin Circus pitkän kesätauon jälkeen.
Syyskuussa pääsin Dogxpress porukalla Norjaan Euroopan Voittaja -näyttelyyn ja opin vähän karavaanarin elämästä. Käytiin Kasperin kanssa Elämä Lapselle konsertissa. Satin Circuksen jäbelit veti ihan huikeen keikan Lebonkissa.Lokakuussa näin ensimmäistä kertaa Roope Salminen ja koirat yhtyeen ja tapasin Jon-Jon Geitelin, ketä olen ihaillut jo monta vuotta. Tuo keikka ei suinkaan ollut ainoa vaan Satin Circus esiintyi Tallinnan laivalla ja pitkästä aikaa kävin myös katsomassa Antti Tuiskua, joka oli aivan huippu! Ihasteltiin kauniita valoja Linnanmäellä. Meillä tuli Kasperin kanssa 2 vuotta yhdessäoloa täyteen. Käytiin Nuuksiossa ja Zorro pääsi jäljestämään.Marraskuussa kävin Zorron kanssa vähän pidemmällä koiranäyttelyssä, nimittäin Sveitsissä. Hienostihan siellä meni, kaksi sertiä lähti mukaan ja yllätyksenä myös ryhmävoitto! Myös tässä kuussa tuli käytyä keikolla, tällä kertaa Softenginen ja Sannin. Samalla reissulla kun haettiin Zorron kasvattajalta lentoboksi, käytiin tsekkaamassa Vanha Porvoo ja syömässä.
Joulukuussa vietin kuun ensimmäisen viikonlopun vuoden suurimmassa koiranäyttelyssä Messukeskuksessa. Sain kannustaa siskoani junior handler SM-kilpailussa ja samalla sivusilmällä kuolata komeaa tuomaria. Töitä riitti oikeen urakalla ja sain pienen tuntisopimuksen Mankkaan myymälään. Juhlin leppoisaa joulua äidin luona.

2015 oli hieno vuosi. Toivon, että vuosi 2016 olisi vähintään yhtä ikimuistoinen, jollei jopa vielä enemmän kuin edeltäjänsä. Tsemppiä kaikille uuteen vuoteen ja näkyillään!

4 kommenttia:

  1. Oi kun kuulostaa hyvin tapahtumarikkaalta vuodelta! :)

    VastaaPoista
  2. Nää vuosikatselmukset on aina niin kivoja ja hauska tuo video! :) Ehdottomasti jatka videoiden tekemistä!

    VastaaPoista