10. marraskuuta 2015

All I know at the end of the day is you want what you want


Hui kauhea miten nopeaa tää vuosi on mennyt. Siis nyt eletään jo marraskuuta ja jouluunkin on enää vähän päälle kuukausi. En tiedä kiihtyykö tää ajan kuluminen sen mukaan mitä vanhemmaksi tulee, mutta siltä se vähän tuntuu. Lisäksi olen viime aikoina elänyt laiskaa elämää ja herännyt vapaapäivinä vasta puolen päivän jälkeen. Pitäisi ehkä herätä aiemmin, ettei päivät vaan kuluisi hukkaan. Ensi viikolla lähden käymään Sveitsissä ja sen jälkeen vuoden viimeinen näyttely Messarissa kolkutteleekin jo oven takana. Joululahjojakin pitäisi alkaa pikkuhiljaa kahmimaan.

Viime aikoina oon saanut nauttia uudesta loistavasta musiikista ja lempparisarjojen katselusta lämpimien peittojen alla. 5 Seconds Of Summer julkaisi toisen levynsä viime kuussa ja tykkäsin hirveästi. Toinen toistaan upeampia biisejä, enkä malta odottaa niiden kuulemista Hartwall-areenalla kesäkuussa. One Directionilta tulee uusi levy perjantaina ja tähän mennessä julkaistut kappaleet lupaavat erittäin hyvää. Tää tulee olemaan ehdottomasti bändin paras levy. Sanon tän saman kyllä joka vuosi, mutta tää levy on jotenkin ihan uudella tasolla. Monet mun kaveritkin on varovasti tulleet myöntämään, että tykkää uusista biiseistä ja se saa mut iloiseksi.

Sain luettua Varjojen kaupungit -sarjan viimeisen osan. Nyt on jotenkin haikea olo. Tykkäsin kirjan onnellisesta lopusta ja suljin sen hymyssä suin. Silti olisin halunnut jatkoa. Odotan innolla (tosin hieman kriittisesti) tammikuussa alkavaa Shadowhunters tv-sarjaa. Ikävöin kyllä Jamietä ja Lilyä pääosissa, mutta annan uusille näyttelijöille mahdollisuuden. Pitäisi myös käydä lainaamassa seuraavaksi Cassandra Claren The Infernal Devices -kirjasarjan ensimmäinen osa.

Nää postauksen kuvat on otettu Porvoosta, jossa käytiin viime viikonloppuna ihastelemassa Vanhaa kaupunkia.Innostuin myös pitkästä aikaa tekemään videota Youtuben puolelle. Tällä kertaa lueskelen teille mun vanhoja päiväkirjoja, joista löytyi ihan hauskoja juttuja.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, Porvoo on kyllä kaunis paikka :)

  langatonyhteys.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Haha eiih, niin hyvä toi video :D

  http://satueventyr.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia Porvoosta! :) Aina kun näen kuvia tuolta Vanhasta kaupungista, tekee mieli päästä itsekin käymään, mutta aina se vaan on jäänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo itelläkin oli kauan hinku mennä käymään siellä ja katellut kavereiden kuvia kateellisena. Sitten kävin lainaamassa koirien kasvattajalta lentoboksin ja samalla aattelin käydä fiilistelemässä Vanhaa kaupunkia :)

   Poista