22. elokuuta 2013

Mä en yleensä tykkää lapsista, mut Emma on kyllä ihana! - Kouvola + Heinola kr sekä Satin Circus Porvoossa!Satin Circus. Mikä ihmeen Satin Circus? No se loistava suomalainen poikabändi tietenkin! Ne on niitä, jotka saa hymyn mun huulille joka päivä. Krippe, Paul, Axel ja Olli. Oon niin ilonen, että oon löytäny tän bändin, sillä muuten oisin menettäny niin mahtavat tyypit mun elämästä.

Vuosi sitten elokuussa törmäsin Youtubessa Satin Circuksen Peach Party musiikkivideoon. Ihastuin heti bändin pirteään ja iloiseen biisiin ja meininkiin. Selailin myös bändin keikkavideoita ja kuuntelin Peach Partya uudestaan ja uudestaan. Taisin olla menossa keikallekkin, mutta tuli sitten jotain muuta menoa. Kuukausien kuluessa ja muiden fanituskohteiden viedessä ajan, SC jäi kuitenkin valitettavasti vähän taka-alalle. Kyllä, fanittaminen on rankkaa. Varsinkin kun kohteita on niin runsaasti, kun mulla sattuu olemaan :D

Keväällä 2013 poikien ensimmäinen sinkku EMMA ilmestyi. Ja silloin löysin bändin uudestaan. Tällä kertaa se oli kuitenkin tullut jäädäkseen. Nyt Satin Circus komeilee One Directionin seurana lempibändini korokkeella. Harva suomalainen pystyy siihen, mutta nää tyypit on kyllä vieneet mun sydämen mukanaan! Sain myös siskoni koukutettua bändiin ja Emma onkin mennyt jo keikkatilastoissa mun ohi, kun oon itse ollut aina töissä tai näyttelyissä. Tässä neljän kuukauden aikana oon kuitenkin ehtinyt käydä kolmella keikalla ja toivottavasti pääsen vielä monelle ennen vuoden loppua :)


Viimeisin ja tähän mennessä mun paras keikka oli Porvoossa 16.8. Samalla keikalla soitti myös Isac Elliot, joten voitte varmaan kuvitella kuinka täynnä se paikka oli pikkutyttöjä... Tunsin itteni ehkä hieman vanhaksi siellä :D. Mutta ei se menoa oikeestaan haitannut, hypittiin ja kiljuttiin Emman kanssa ihan fiiliksissä. Ihan eteen ei päästy, mutta huomattavan hyville paikoille siihen nähden, että oltiin paikalla puoli tuntia ennen keikan alkua. Keikka oli aivan mahtava! Ne biisit saa aina hyvälle tuulelle, niistä oikeen huokuu sellanen positiivinen energia. Ja poikien lavakarisma on jotain niin ihanaa katsottavaa. Niin täynnä iloa :). Kiva, että joku tuo vähän positiivisuutta tänne ankeaan Suomeen ;)

Kun pojat lopetti ja poistui lavalta, lähdettiin Emman kanssa ulos. Mentiin odottamaan rakennuksen sivuovelle, että päästäis tapaamaan pojat. Ja päästiinhän me! Ja vielä ihan rauhallisissa merkeissä, kun suurin osa faniesta jäi vielä katsomaan Isaacia, joten paikalla oli mun ja Emman lisäksi vain pari muuta fania. Saatiin kaikkien kanssa yhteiskuva (joista tuli muuten ihan parhaita!) ja päästiin juttelemaan ja pelleilemään poikien kanssa ♥ On ne vaan ihania :3 ja niiden kanssa voi olla ihan normaalisti niinkun ois joidenkin kavereiden kanssa :) Love you boys ♥ Kiitos mahtimahtavasta keikasta ja nähdään taas!KOUVOLA KR 17.8

Aamulla kello soi aikasin ja sitten vaan kamppeet kasaan ja autolla huristellen kohti Kouvolaa Jennyn ja Emman kanssa. Näyttelypaikalla pystytin pikapikaa koirille häkin ja vaihdoin vaatteet ja sitten juoksujalkaa toiselle puolelle näyttelyaluetta. Vein kehään welsh corgi permbroke Rokin. Roki kisasi junnuluokassa ja tulokseksi tuli hienosti ERI1 ja SA. Emma meni tuuraamaan mua paras uros-kisaan, kun itse piti juosta grandikehälle.

Grandit tuomaroi Tuula Savolainen ja niitä oli kisaamassa 6. Mulla ei ollut Zorrolle nameja kehään, joten jännitti kyllä se miten poitsu päättää esiintyä. Yksilöarvostelu meni kuitenkin hienosti! Zorro ei väistänyt tuomaria eikä ollut mittakepistä moksiskaan, vaikka se on aina ennen pelännyt sitä! Edistystä! Saatiin ERI. Kilpailuluokassa Zorro päätti sitten pistää homman ihan läskiksi eikä suostunut seisomaan ja liikkeessä se hyppi mua vasten ja yritti alkaa riehumaan... Myönnän, että harmitti älyttömästi lähteä kehästä kun jäätiin kakkoseksi. Ei sillä muuten olisi ollut väliä, mutta kun mielessä kaihertaa se, että jäikö sijoitus kiinni siitä pelleilystä... Noh ei voi mitään ja toivotaan, että Zorro joskus oppii käyttäytymään kehässä asiallisesti... Tuli kuitenkin SA ja valioista muodostui suoraan pu-luokka, joten tulokseksi paras uros 2.

Arvostelu: Hyvät mittasuhteet. Hieman kookas uros. Hyvä pään pituus, hyvät korvat, hyvä kaula ja ylälinja. Sopivasti eturintaa. Hyvän syvyinen, hieman lyhyt rintakehä, joka saa vielä vahvistua. Hyvin kulmautunut takaa, sopivasti edestä. Hyvä raajaluusto. Hyvät suorat edestakaiset liikkeet. Sivuliikkeessä tehokas askel. Hyvä turkki.
Pian oli Lulun vuoro mennä kehään. Lulu esiintyy aina hyvin ja sen kanssa ei tarvitse pahemmin mitään stressailla. Tuomari keskusteli pitkään kehäsihteerien kanssa Lulun koosta (Lulu on 44cm korkea) ja ehdin jo valmistautumaan EH:n saamiseen. Eipä se kuitenkaan näyttänyt hirveästi haittaavan, kun saatiin ERI ja ROP-vet. Paras narttu luokassa Lulu vei voiton ja ROP-kehässä Lulu oli VSP :)

Arvostelu: Hyväkuntoinen veteraani narttu. Tyyppi erinomainen. Hyvä pään pituus, hyvät korvat. Hieman lyhyt kaula, erinomainen tilava rintakehä. Hyvä eturinta, hieman luisu lantio. Hyvä etuosa. Polvikulmaa voisi olla enemmän. Kapeahkot takaliikkeet. Hyvät, suorat etuliikkeet. Liikkuu sivulta edelleen reippaasti. Hyvä turkki.
Grandien jälkeen esitin vielä petit Bessyn tuloksena ROP-vet. Vein myös pari Humisevan Harjun mäyristä. Jäätiin vielä ryhmiin läpijuoksemaan vetskut ja sitten huristeltiin kaatosateessa ABC:n kautta kotia kohti.


HEINOLA KR 18.8

Sunnuntaiaamuna olin niin kuollut. Sai keskittää kaikki voimansa sängystä ylös pääsemiseen ja sain koiriltakin osakseni murhaavia katseita. Mutta vaihtoehtoja ei ollut. Auton rattiin taas, matkustajien lastaus ja tänään suuntana Heinola. Auto jouduttiin jättämään jonnekkin helkkarin kauas ja meidän kärryt paino älyttömästi ja niitä sai sitten vedellä ylämäkeä! Jes! Saatiin kamat hyvälle paikalle josta näki koko näyttelypaikan. Aamusella päästiin kaikki pyörähtämään nahkakehässä ja iltapäivällä oli omien turriaisten vuoro.

Grandien tuomarina toimi Tapio Eerola ja koiria oli kisaamassa 7. Zorron kehä sujui paremmin kuin Heinolassa, tänään se oli päättänyt käyttäytyä paremmin ja jättää mun puremisen pois. Tuomariakaan ei väistelty. Tästä asiasta olen kyllä tosi iloinen, sillä Zorro on kehittynyt siinä hurjasti. Muistan vielä viime vuoden Tampereen, jossa tuomari ei pystynyt tutkimaan Zorroa ollenkaan. Ollaan siit kehitytty parempaan suuntaan!
Saatiin ERI ja kilpailuluokassa kakkosia SA:n kera! Samalla siis myös pu2.

Arvostelu: Kookas. Hyväntyyppinen. Hyvä pää, silmät ja korvat. Rintakehä vielä kevyehkö ja hieman lyhyt. Tasapainoiset kulmaukset. Karkea turkki. Ahtaat takaliikkeet. Askelpituus hyvä.

©Jari Kunnari

©Jari Kunnari
Lulun kehästä on aina tosi vaikeeta kirjottaa, kun samalla rutiinilla se aina menee :D. Vetskuluokassa kaksi narttua, joista Lulu oli kakkonen ERIn ja SA:n kera ja sitten vielä paras narttu 2. Tänään oli selvästi semmonen kakkospäivä!

 Arvostelu: Kookas. Erittäin hyväntyyppinen. Hyvä pää, silmät ja korvat. Sopiva rintakehän vahvuus. Tasapainoiset kulmaukset. Karkea turkki. Ahtaat takaliikkeet. Askelpituus riittävä.

© Jari Kunnari

©Jari Kunnari
Grandikehän jälkeen oli vuorossa ryhmien odottelu. Odotteluaika kului kuitenkin mukavassa seurassa ja hauskaa oli :). Kasvariryhmässä esitin Lillin (Timonan Veronica Velvet) ja Timonan oli BIS2-kasvattajaryhmä, vaikka luultiin kyllä aluksi, että tuomari vihaa meitä... No ei ilmeisesti vihannut :D

©Jari Kunnari


Kiitos tytöille taas hienosta reissusta! Oli kiva olla taas pitkästä aikaa kunnon reissussa koko porukalla ♥ Seuraavaa odotellessa ;)


2 kommenttia:

 1. Oli kyllä kiva viikonloppu :) Terveisin: You know who, tuttavien kesken Volle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin oli :)
   Voldemort, Voldemort, ooh Voldy- Voldy Voldy Voldemort!

   Poista