23. tammikuuta 2012

Turku kv 2012

Do you believe in magic?

(c)Vilma Helle
Suomen näyttelyvuosi startattiin jo perinteeksi muodostuneella Turun kv:llä. Alkaakohan perinteeksi muodostua myös itkeminen joka näyttelyssä? Noh sen näkee tässä sitten vuoden mittaan. Turussa itse pysyttelin valitettavasi kehänauhojen ulkopuolella, mutta innolla kannustin kisaavia ystäviä ja siskoa. Hauska päivä joka tapauksessa, kiitos siitä kaikille osallisille!
 
Junior handlerin tuomaroi loputtoman vaihtosähläilyn jälkeen norjalainen Åge Gjetnes. Emma kisakaverina oli mäyräkoiraherra Gösta. Tuomari oli ripeä, eikä yksilösuoritus kestänyt kauaa. Muuten meni oikein hienosti, mutta Gösta päätti kesken edestakaisin-liikkeen vetää jarrut pohjaan. Siitä se putoaminen varmaan johtuikin. Managerin mielestä meni kuitenkin hienosti ja hyvä ettei Emma masentunut tuosta yhdestä kisasta vaan katsoo innolla eteenpäin kohti uusia kilpailuja!

Vilma kisasi junnuissa Hugo-perrolla. Parivaljakko pääsi hienosti aina 10 parhaan joukkoon 64:sta junior handlerista! Onnea Vilma teillä meni hienosti! Lisäksi osarivoiton vei Sofia! Onnea ihan hurjasti!!

Onnea Sofia!! (c)Katriina Mäenpää

weheartit.com
Junnukisan jälkeen siirryttiin kehän laidalle viettämään mun 18-vuotissynttäreitä. Mikäs sen parempi tapa viettää syntymäpäiväänsä kuin koiranäyttelyssä, tärkeimpien ihmisten kanssa! Vilma ja Jenny olivat askarelleet mulle aivan ihanan jättikortin, joka sai jo kyyneleet silmiini. Lahjaksi sain aivan ihanan usko, toivo ja rakkaus-korun ja sen mukana aivan ihanan pienen kirjeen! Sitä lukiessa purskahdin kunnolla itkuun! Kiitos Jenny ja Vilma, ootte maailman parhaat parhaat ystävät :')! Ihana tietää, että ainakin jossain seurassa voin olla täysin oma lapsellinen ja hölmö itseni, olin sitten virallisesti lapsi tai aikuinen! Kiitos myös kaikille muille seurasta, onnitteluista ja avusta kakun ja skumpan tuhoamisessa!

Nyt tulee pitkä tauko ja pitäisi kestää huhtikuuhun asti ilman näyttelyitä! Kääk! Noh ainakin aikaa laittaa koirat kuntoon sitä varten :)

2 kommenttia: