16. heinäkuuta 2011

Pöytyä kr 16.-17.7

LAUANTAI
Vihdoin pitkän näyttelytauon jälkeen pääsin taas kehänauhojen sisäpuolelle! Suuntana oli Pöytän kaikkien rotujen koiranäyttely. Harmitti kyllä ihan älyttömästi, että en ilmottanut Lulua rotukehään. Grandeja vaan 4! Ja vielä lisäksi tuomarimuutoksen takia meillä olisi ollut tuomarina Harri Lehkonen, jolla Lulu on ollu ROP ja VSP... Noh, mutta junnuihin menin kuitenkin kisaamaan! Alunperin tarkoituksena oli kisata englanninspringerspanielilla, mutta tämä perui, joten jouduin äkkiä etsimään uuden koiran. Sain netin kautta hommattua kisakaveriksi nahkacollien.

Näyttelypaikalla olin hyvissä ajoin ennen junnukehää. Menin Minnan luokse ja sain kokeilla kahta nahkacollieta, joista valitsin kisakaveriksi Vilin (Walensian Maitre). Junnut tuomaroi Outi Piisi-Putta. Ensin tuomari juoksutti meidän kehän ympäri yhdessä, jonka jälkeen tehtiin yksittäin kolmio ja seisotus. Sitten mentiin vielä pari kertaa ympäri. Meillä Vilin kanssa oli mielestäni hyvä suoritus. Välillä herra vähän haisteli maata ja jalat eivät ihan tasan täydellisesti olleet, mutta ihan tarpeeksi hyvin meillä meni! Tuomari kertoi, että oltiin tosi tasaisia ja päätös oli vaikea. Hän kiinnitti huomiota siihen, että "kaikki toimii". Sijoituttiin Vilin kanssa hienosti toisiksi! Kiitos Minnalle koiran lainaamisesta!!

Mukava näyttelypäivä, mutta sää ei kyllä ollut niinkään mukava. Se vaihtui kymmenen minuutin välein. Ensin pakahduttiin kuumaan auringon paahteeseen, jonka jälkeen piilouduttiin sadetta sateenvarjojen alle. Ja sitä sadetta ei ihan vähän tullut! Onneksi JH-kehän aikana pysyttiin kuivina.
Kiitos kaikille seurasta erityisesti Annalle, jonka kyydillä pääsin Pöytyälle.

SUNNUNTAI
Sunnuntaina taas Pöytyälle ja junnuihin kisaamaan. Junnuissa tuomarina oli Tanya Ahlman-Stockmari. Siskoni Emma oli myös kisaamassa ja ensimmäistä kertaa vieraalla koiralla. Emma kisasi mäyräkoira Göstalla ja täytyy sanoa, että Emmalle kyllä sopii mäyris ;)! Emma ja Gösta sijoittuivat hienosti toisiksi ja Emma innostui tästä kisakaverista ja aikoo tulevaisuudessakin mäykkyherran kanssa kisata!

Itse kisasin ensimmäistä kertaa irlanninsetterillä, mikä on ollut jo pitkän aikaa semmonen "tollasen koiran kanssa haluun päästä kehään"-rotu. Tämä hurmaava irlanninsetteriherra oli nimeltään Wamrhaill's Hiawatha "Onni". Onni oli vähän laiskalla tuulella, oli nimittäin tosi kuuma! Juoksu oli vähän laiskaa aina välillä eikä herra jaksanut kauaa seistä paikoillaan. Mutta mielestäni sain sen esitettyä hyvin silloin, kun tuomari katsoi. Eihän se haittaa, jos silloin sählää kun tuomari ei näe :D. Sijoituimme Onnin kanssa neljänsiksi. Kävin vielä kysymässä palautetta ja tuomari sanoi, että esitin koiran hyvin, mutta olisin saanut innostaa sitä enemmän, sillä se oli hieman laiska. Tyytyväinen olen. Kiitos Sirjalle hauskasta seurasta, kyllä se Atlantis vielä löytyy! Ja kiitos Anna-Mari koiran lainasta!

1 kommentti: