9. kesäkuuta 2011

We’re gonna have a real good time

On se jännä kuinka kahdenlainen luonne koiralla voi olla! Välillä Zorro on niin älyttömän kovis jätkä, että sen joutuu heittää selälleen monta kertaa. Sitten taas vähän ajan päästä ollaan niin mammanpoikaa että. Mutta silti se on kyllä niin sydämiä sulattava otus! Noh eiköhän se tästä, kun poitsu oppii kunnolla tavoille ja onhan meillä toi Lulu näyttämässä sille, että miten käyttäydytään (vaikkei Lulu aina niin esimerkillinen olekkaan).

Viikonloppuna suunnataan Tampereelle erikoisnäyttelyyn, mikäli kyytiongelma järjestyy ja en kestä jos ei järjesty! Me vaikka sitten kävellään sinne Lulun kanssa. Mutta tosiaan grandeja on paikalla huimat 38! Ja narttuja on 19! Meillä ei oo kv-näyttelyissä yleensä edes narttuja ja uroksia yhteensä noin paljon! Että jos sieltä ERI tulee niin pitääpi olla siihen tyytyväinen, mitään suuria toiveita en elättele. Vanhemmissa JH-kehässä kisaa 4 ja toivotaan ettei me nyt ihan viimeisiksi jäätäisi. Mutta ei erkkariin niitä palkintoja hakemaan lähdetä, sinne mennään tapaamaan mukavia samanrodun omistajia. Mukava päivä siis varmasti tulossa :)!

Helatorstaina eli 2.6. vietettiin päivä Konalassa, Kenneljunioreiden järjestämässä Junior Handler päivässä. Kouluttajina olivat Hanna Lemmetti ja Anett Korpi. Päivän lopuksi järjestettiin kilpailu, jonka tuomaroi Hanna Lemmetti. Saatiin kouluttajilta paljon hyviä neuvoja ja tuli kokeiltua monia uusia rotuja kavereiden koiria testaillessa. JH kisassa meidät oli jaettu kahteen ryhmään, aloittelijoihin ja kokeneisiin. Kokeneiden ryhmä oli tasokas ja joukossa oli monia hyviä handlereita. Meidän suoritus meni hyvin ja lopuksi seisotin vielä Lulun vapaasti, koska Hanna oli suositellut sitä koulutuksessa. Mikään kaunein mahdollinen ei Lulu vapaasti seistessä ollut, mutta ihan ok. Tuomari poimi meidät jatkoon ensimmäiseltä kierrokselta, jonka jälkeen koiria vaihdettiin. Sain vaihdossa mustan villakoiran ja sen kanssa meni mielestäni ihan hyvin. Sitten tuomari karsi joukon viiteen ja me olimme vielä mukana. Tuomari alkoi sijoittamaan ja me jäimme kahden parhaan joukkoon asti hyvän ystäväni Jennyn kanssa. Tuomari vaihdatti meillä koiria ja sain Adan esitettyä ihan hyvin. Jenny vei ansaitun voiton ja me sijoituimme toisiksi. Kaikki sijoittuneet olivat tuttuja, joten suuret onnittelut ja kiitos kaikille todella mukavasta päivästä!

©Sofia Snellman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti