20. elokuuta 2018

Retkipäivä RepovedelläViime vuosina kansallispuistojen suosio on tuntunut kasvavan rytinällä. Eri somet täyttyvät upeista kuvista luonnon kauniissa maisemissa. Tuntuu, että viikoittain joku kavereista on käynyt patikoimassa jossain päin Suomea. Rakastan luontoa ja luonnossa kävelyä, joten pakkohan minunkin oli päästä! Onneksi sain mukaani ihanan ystäväni Jennyn, joka on yhtä innokas eräjormailija kuin minä. Vietettiin päivä Repovedellä heinäkuun lopulla.

Päivä oli kuuma ja vettä meni litratolkulla. Koirat pääsivät onneksi välissä pulahtamaan järveen ja pidettiin useita taukoja. Maisemat olivat kuitenkin upeat ja oli ihana talsia luonnossa yhdessä hyvän ystävän ja koirien kanssa. Lenkin lopussa pulahdettiin uimaan vaatteet päällä, jotta saatiin hiet pois. Hieno ja ihana kesäretki! Pieni innon kipinä kansallispuistojen koluamiseen kyllä roihahti mielessä...
4 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuvia! Repovedellä on pitänyt itsekin käydä mutta taitaa jäädä ensi kesään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Suosittelen kyllä ehdottomasti, kannattaa suunnitella käynti ensi kesälle ;)

   Poista
 2. Upeita kuvia ja ihanan kesäinen julkaisu! Itsekin olen innostunut melko vasta retkeilystä, ja luonnossa liikkuminen on kyllä ihan parasta. Sekä yksin että yhdessä jonkun kanssa!

  Olen itse enemmän syksyn ja talven ystävä, mutta retkeily on kyllä yksi asia, joka saa kaipaamaan kesää. Alkoipa näitä kuvia katsoessakin tehdä mieli lähteä retkeilemään. Pitänee tälle kesää suunnitella vielä jokin reissu! :)

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Joo itselläkin nousi kyllä innostus retkeilyä kohtaan ja alettiin jo haaveilla reissusta Lappiin :D
   Onneksi syksylläkin ehtii vielä ja silloin luonto onkin toisenlailla kaunis ♥

   Poista