29. heinäkuuta 2017

Kotkan meripäivätToissaviikolla suunnattiin mun loman lopulla poikaystävän kanssa Kotkaan meripäiville. En oo itse koskaan siellä käynyt ja myönnettäköön, että tänä vuonna sinne veti yksi lempparibändi, Satin Circus. Yllätyin silti kovasti siitä kuinka hieno tapahtuma ylipäätänsä oli.

Oon ollut viimeksi Satin Circuksen keikalla noin kaksi vuotta sitten, joten oli ihana päästä kokemaan keikka ja kuulemaan paljon uusia biisejä. Seuraavasta keikasta saatika biisin julkaisusta ei kuitenkaan ole tietoa ja tämä tietty hieman harmittaa. Mutta pääsipä kuitenkin näkemään pojat ja nauttimaan keikasta! Toivon kovasti, että joku päivä SC palaa ja nousee, että pääsee nauttimaan loistavasta musiikista taas.

Itsessään Meripäivät oli todella hieno kokemus! Laivat oli aivan upeita, sää suosi ja oli kaikenlaista nähtävää. Ehdittiin käydä vain yhden laivan kannella, mutta se yksikin oli todella kaunis. Voin vain kuvitella kuinka upeaa on seilata meriä tuollaisella laivalla. Jotenkin alkoi kyteä pieni haave omasta purjeveneestä, ehkä sitten joskus ;) Isä tosin osti itselleen sellaisen pienehkön eli sillä pääsisi ensi kesänä hieman fiilistelemään!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti