2. kesäkuuta 2017

Pariisi vaihtui Pertunmaahan


Alun perin tämän viikonlopun suunnitelmat oli jotain aivan muuta, sillä mun oli tarkoitus olla Pariisissa, Once Upon A Time conventionissa. Aina asiat ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan ja sanotaanko, että koko reissu kaikinpuolin kusi... Mutta sainkin tilalle aivan ihanan viikonlopun, kun lähdin poikaystävän ja koirien kanssa viettämään vuoden ensimmäistä mökkiviikonloppua Pertunmaalle ♥


Otettiin helatorstain iltana suunta kohti ja siitä alkoi ihana ja rentouttava viikonloppu metsän keskellä. Säät eivät meitä ihan suosineet, perjantaina aurinko näyttäytyi parin tunnin ajaksi, mutta muina päivinä lähinnä tuuli voimakkaasti tai satoi. Pieni auringonpalvonta hetki ehdittiin kuitenkin nauttia ja oli kyllä ihana maata vaan siinä nurmikolla kuunnellen hyvää musiikkia ja taustalla puiden havinaa, aaltojen liplatusta ja lintujen laulua. Mökkielämä on jotenkin ylipäätään niin rauhoittavaa.




Meillä koirat on ihan hardcore mökkifaneja ja niiden mielestä parasta maailmassa on se, että pääsee käymään mökillä. Autossa saa suojata korvat, kun käännytään mökkitielle sillä takatilassa alkaa jäätävä meluaminen. Kun saavutaan mökin pihaan, Zorro purkaa innostustaan juoksemalla renkaan jälkiä pitkin takaisinpäin ulvoen. Ei oo ihan terve kaveri. On niin ihana katsoa miten ne nauttii kun saa juosta vapaana nenät nuuskuttaen. Lulun näyttelyura jäi taakse viime kuussa, joten nyt surautettiin mummukalle kesäturkki ja siitä tuli yllättävän tyylikäs!




Vaikkei hienoista säistä päästy nauttimaan, viikonloppu oli kaikinpuolin täydellinen! Siihen sisältyi perinteistä mökkipuuhaa: saunomista, grillailua, uimista (oli muuten kylmää), takan lämmittämistä, makkaranpaistoa ja rentoutumista. Tää reissu oli niin ihana aivojen nollaus, ei käyny kertaakaan mielessä esimerkiksi mun ahdistavat asuntoasiat. Oli niin ihanaa ja olisin mielelläni jäänyt vielä pidemmäksi aikaa. Seuraavaa mökkireissua odotellessa!

Nuorempana ei osannut arvostaa mökkeilyä ihan samalla tavalla, silloin teini-iässä se alkoi jo tuntua pakkopullalta. Nyt "aikuisena" osaa katsoa asiaa ihan erilailla ja sehän on täydellinen pakokeino arjesta ja sinne pääsee nauttimaan elämästä ja esimerkiksi parisuhteestaan ihan eri tavalla (varsinkin kun kummatkin asutaan tällä hetkellä vanhempien luona, joten omaa rauhaa ei hirveästi ole). Iso peukku mökkeilylle, yritän itse tsempata ja alkaa käymään siellä useammin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti