19. toukokuuta 2016

"Minä tiedän sinun aina olevan siellä, mihin ikinä tieni mennä voi""Kun oon kertonut kavereille, että äiti menee naimisiin, moni on kysynyt mitä mieltä olen uudesta miehestä. Kaikille olen vastannut samoin: Ekku on yksi ihanimmista ihmisistä kenet tiedän. Ekku on ollut läsnä koko elämäni, eikä ollut vaikeaa tottua ajatukseen Ekusta äidin miehenä. Ekku on ihminen, jonka juttuja ei aina tajua, mutta niille saa aina nauraa. Voiko Ekusta olla pitämättä? Parempaa isäpuolta en olisi voinut saada, eikä äiti parempaa aviomiestä. Erosin itse hiljattain ja mietin kelpaanko enää kellekään tai voinko koskaan löytää elämääni suurta rakkautta. Äiti ja Ekku ovat löytäneet suuren rakkauden uudestaan ja antavat myös mulle toivoa. Olette kummatkin rakkaita ja olen niin onnellinen puolestanne."Viime viikonloppuna oli luvassa suuri juhla, kun äiti ja Ekku menivät naimisiin. En ajatellut itkeväni, mutta kyllä siinä sai heti purra huulta kun kaunis äiti asteli sisään. Illalla pitämäni puhe menikin sitten lähinnä itkumyrskyksi. Jälkeenpäin tuli vielä itkettyä kuvia ja videota editoidessa. Oli jotenkin niin liikuttavaa katsoa onnea, joka paistoi kauniin hääparin kasvoilta. Otti jotenkin sydämeen toi kaikki. Myös jokainen vieras oli varmasti vilpittömästi onnellinen. Hääpäivänä kaikki sujui hienosti, räpsin paljon valokuvia ja nautin ihanasta ympärillä vallitsevasta rakkauden tunnelmasta ♥ Toivon, että jonain päivänä mä rakastan jotakuta samallalailla kun nuo kaksi rakastaa toisiaan. Ja jos sitä joskus naimisiin asti pääsee niin mä varmaan joudun kävellä alttarille nesteytyspussin saattelemana :D
16 kommenttia:

 1. Ihanan iloisia kuvia ja niistä oikein hehkuu onnellisuus :) ja voin niin samaistua suhun tossa itku jutussa.. itekkin olen tosi herkkä mutta siitä huomaa että välittää paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin on jotenkin ihana miten sain ikuistettua filmillekkin ton kaiken onnellisuuden mikä ihmisistä hääpäivänä välitty :)

   Poista
 2. Oi miten iloisia kuvia<3 Ihanasti kirjoitettu teksti, tästä tuli hyvä fiilis :) Olin itsekin häissä viime lauantaina ja tuli kyllä niin hyvä fiilis siellä kaiken rakkauden keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Häissä jotenkin se hyvä rakkauden fiilis tarttuu kaikkiin ♥

   Poista
 3. Voi kun kiva postaus ja aivan ihania kuvia <3! Tällaisia postauksia on aina mukava lukea :>!

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava tuo äitisi mekko! ♥ Ja mainio postaus, hyviä kuvio oot saanu otettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä kaunis ja sopi äidille tosi hyvin :) Kiitos!

   Poista
 5. Huikeeta lukea jonkun muunkin saaneen mieleisensä uusioperheen. Itse oon niitä onnekkaita, joiden isäpuoli, äitipuoli ja puolikkaat sisarukset ovat parhainta mitä tiedän. Hämmästyksekseni oon saanut vuosien saatossa huomata, että läheskään aina se ei mene näin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekkin oon huomannut ettei asia kaikilla ole näin :) Saa olla onnekas ♥ Isänkin naisystävä on kyllä todella mukava, mutta Ekku tietenkin vielä tutumpi kun lapsesta asti tuntenut :) Samoin velipuolet on olleet parhaita kavereita lapsuudessa niin mikäs siinä!

   Poista
 6. Ihana ja niin aito postaus!! Ai että, tuli hyvä fiilis tästä. Niin kauniita kuvia! :-) Kaunis mekkokin äidilläsi. ♥

  VastaaPoista
 7. Todella ihania kuvia ja tekstiä!

  VastaaPoista
 8. Ompa ihania kuvia, kuvista huokuu onni ja ilo! <3

  VastaaPoista