12. elokuuta 2015

ALICE IN THE WONDERLANDKesä on vihdoin saapunut tänne Euroopan pohjoisosiin! Mulla oli eilen vapaapäivä ja lähdettiin sen kunniaksi Emman kanssa valokuvaamaan. Pohdittiin pitkään mistä saataisiin kivoja kuvia, mutta päädyttiin samaan paikkaan missä käytiin ottamassa mun valmistujaiskuvat. Tällä kertaa Träskandan kartanolla oli paljon kauniita kukkia. Bongasin pensaassa kanin poikasen. Punaiset kukkaset ja valkoiset pienet pöydät toivat mulle mieleen Liisan Ihmemaan. Pyrittiin ottamaan vähän sen teeman mukaisia kuvia. Mikä on teidän suosikki?

Monilla alkoi tänään koulu. Mulla ei. Tämä on ensimmäinen syksy, kun mä en mene kouluun. Aamulla bussi meni Omnian ohi työmatkalla. Olisin kovin mielelläni viettänyt sielä vielä vuoden. Tuntuu oudolta. Tulevaisuus näyttää kovin hämärältä, mutta samalla palaset alkaa pikkuhiljaa loksahtelemaan paikoilleen.

If you don't know where you're going, any road will get you there.

2 kommenttia:

 1. Kivan erilainen lähestymistapa tuttuun satuun, moderni, mutta ehdottomasti toimiva c: Träskandan puisto on mm. siitä syystä mun suosikkipaikkoja kuvata, että se tarjoaa yllättävän monipuoliseet puitteet kuvauksille.

  Kivointa näissä on sellaiset Ihmemaahan sopivat värit, vähän sellaiset epätodelliset, mikä vinksahtanutta ja outoa Ihmemaata kuvaa varsin hyvin. Oma suosikki on ehdottomasti tuo kolmas kuva jossa kurkistat pusikosta, siitä tulee juuri se sellainen satumainen fiilis, että olet uppoutumassa vieraaseen, kummalliseen maailmaan (ja tulee muuten myös mieleen Liekehtivän Pikarin labyrintti!). Ensimmäinen on ihan peruspotrettinakin kaunis ja linjat on miellyttävät katsoa. Kyllä nää selkeästi yhdistää tuttuun tarinaan ja sen tiettyihin kohtauksiin c:

  Omniaa on muuten täälläkin ikävä, erityisesti sitä yhteistä levottomuutta, huonoja vitsejä ja tiettyjä opettajia (ehkä ihan vähän myös Fontti-Anttia ja muita räppijäbiä...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista :) Toi Träskandan puisto on kyllä niin kiva kuvauspaikka! Mäkin tykkään tosta puskakuvasta, vaikka otettiin se alunperin ihan vaan läpällä :DD

   Oi räppijäbät :D

   Poista