3. marraskuuta 2012

Matkan pitkän jos jaksan mä kulkea vaan, taas rakkaat kaikki nähdä mä saan - Seinäjoki kv 27.10


Meidän osalta vuoden pohjoisin näyttelyreissu on nyt takanapäin ja reissaajan reppuun jäi roppakaupalla mukavia muistoja sekä hauskoja hetkiä. Matka taittui tutussa porukassa, meidän pikku-Vilmaa lukuunottamatta :(. Noh innolla odotetaan seuraavaa reissua, jotta saadaan taas Vilma mukaan! Viikonloppu oli tällä kertaa hieman muita näyttelyreissuja pidempi, sillä oltiin Seinäjoella pe-su.


Matka alkoi perjantai-iltapäivällä, kun auto oli pakattu täyteen ja startattiin Jennyn pihasta. Seinäjoellehan ajaa sen vähän päälle neljä tuntia, mutta mä taitavana autoilijana sain siihen kulumaan kuusi tuntia... No ajelimpa ainakin mahdollisimman varovasti, jotta selvittäisiin kaikki yhtenä kappaleena Seinäjoelle (juuri meidän turvallisuuden takia reissun meinas käydä köpelösti, ylihuolehtivan äidin takia...). Matkan aikana pysähdyttiin tietysti jokaisen näyttelyihmisen tutun ystävän, ABC:n hellässä huomassa, jotta matka jatkuisi sujuvasti eteenpäin. Joskus illalla saavuttiin sitten vihdoin talviselle Seinäjoelle ja suunnattiin hotelliimme Cumulukseen. Ilta kului hysteerisissä merkeissä ja mulla oli epätoivoiset pesu/föönaushetket Zorron kanssa ahtaassa wc:ssä. Selvittiin koitoksesta kuitenkin hengissä, kummatkin.
Suoraan meidän hotellihuoneen alapuolella oli hotellin baari... joten saatiin kuulla alakerrasta siitä, kuinka kesää on vielä jäljellä ja anottiin armoa Rafaelin enkeliltä, tietysti jumputtavan basson säestyksellä, joka sai lattian tärisemään. Ei siis kovin hyvin nukuttu yö, mutta kai siinä pariksi tunniksi ainakin ne silmät sai ummistettua.Lauantai-aamuna yritettiin saada kaikki kamat kerättyä hotellihuoneestaa, käydä syömässä ja sitten vielä ajoissa suunnata näyttelypaikalle. Oltiin onneksi ajoissa paikalla ja parkkipaikkakin löytyi helposti. Me suunnistettiin Zorron kanssa grandileirille. Grandeja oli kehässä 8 ja tuomarina toimi puolalainen Wieremiejczyk-Wierzchowska Malgorzata. Zorro kilpaili ensimmäistä kertaa nuorten luokassa ja meidän kanssa kehässä oli Kille. Zorro esiintyi tosi hienosti, kunnes tuomari otti mittatikun käteen. Mitta ehti tuskin koskea Zorron selkää, kun Zorro oli jo maassa. Ja sen mittaamisen perusteella Zorro oli kuulema 50cm tai jopa yli... EH sieltä sitten pamahti tuon koon takia. Tuomari vielä sanoi mulle seuraavasti "I'm sorry, I really like your dog but he's too high. If he would be 48cm or 49cm then I wouldn't mind but he's 50cm so...". (Myöhemmin mittasin sitten Zorron kotona ja Zorro on 47cm korkea...) Mutta meillä on kuitenkin ne kaksi sertiä jo kasassa, joten otetaan tämä vain treeninä ensi vuotta varten ;)

Arvostelu: Very big male. Excellent head. Good neck and topline. Skinny, not enough substance. Bit flat frontchest. Parallel angulations of legs. Too high, 50cm. Good movements.

©Jari Kunnari


Päivä kului mukavasti Minsku-porukan seurassa, treenattiin Emman kanssa myös Zorroa kehässä ja kierreltiin näyttelyhallia ryhmiä odotellessa. 
Yhteispotretti ©Jari Kunnari
Jäätiin seuraamaan ryhmät loppuun asti ja sitten lähettiin ettimään ruokapaikkaa. Pyörittiin samoja teitä varmaan neljä kertaa ennen kun löydettiin Rosso, jossa käytiin syömässä. Ruuan jälkeen suunnattiin Sokos hotelliin. Jätettiin kamat, Zorro ja Emma ja lähettiin Jennyn kanssa seikkailemaan autolla Seinäjoen hurjan suuressa keskustassa tavoitteena löytää joku aukioleva huoltoasema yms. Jenny paikansi vanhan ystävämme ABC:n nopeasti ja suuntasimme sinne iltapalaostoksille. Ilta hotellissa oli edellistä iltaa vielä paljon hysteerisempi. Naurettiin ihan älyttömille jutuille, sählättiin ihan tyhmiä juttuja ja puhuttiin vielä älyttömimmistä jutuista, joita en todellakaan halua jakaa teidän kanssanne :D jääköön ne matkaseurueen salaisuuksiksi...


Sunnuntaina alkoi lauman paluumatka kotia kohti. Tällä kertaa matkaan ei mennyt kuutta tuntia vaan se vähän päälle neljä! Kiitos kaikille osallisille otukaisille mahtiviikonlopusta (ei ehkä niinkään tulosten osalta, mutta muuten!) ♥ Seuraavaksi on vuorossa Best-In pentunäyttely, jossa käyn handlaamassa yhden pennun. Sitten onkin jo vuoden odotetuin tapahtuma, MESSARI ♥! Tähän loppuun vielä parit kuvatukset:kyl se on oikeesti fiksu...
1 kommentti:

  1. http://suipponokat.blogspot.fi/2012/11/haaste.html#comment-form Haaste :)

    VastaaPoista