27. helmikuuta 2012

Tanssin taikaa Espoonlahden lukiossa

Vielä vuosi sitten istuttiin kavereiden kanssa katsomon puolella ja odotettiin innolla päivää, jolloin saataisiin pukeutua upeisiin mekkoihin, kampauksiin ja meikkeihin. Mutta nyt saatiin vihdoin viettää se kauan odotettu prinsessapäivä!Tanssitreenit alkoivat jo joulukuussa ja siitä lähtien treenattiin ahkerasti näytöstä varten. Treenit ei kyllä olleet mitään ruusuilla tanssimista saatika Tanssii tähtien kanssa-tyyppistä, mun kohdalla ehkäpä paremmin sanottuna Tanssii tunareiden kanssa. Vaikka huonomuistinen ja välillä huonon keskittymiskyvyn omaava henkilö olenkin, niin eiköhän ne tanssit sinne päähän jotenkin saatu? Lisäksi välillä (lue: aina) treenien tunnelma oli hyvinkin hysteerinen ja levoton. Ei siis kannata valita tanssiparikseen kaveriaan ja vielä vähemmän kannattaa tanssia kahden muun kaverin edessä! No hauskaa meillä ainakin oli joka kerralla :)
Torstaina se suuri päivä vihdoin koitti. Aamulla soi herätys mukavasti klo 5:45, koska mut piti saada kuntoon ennen äidin töihin lähtöä. Laitettiin hiukset ja meikit kuntoon ja sitten äiti lähtikin töihin. Aika kotona sujui hitaasti ja jännityksentäyteisesti. Istuin koneella, katoin telkkaria ja odottelin, että iskä tulee hakemaan. Äiti tuli nopeesti käymään kotona auttamassa mulle puvun päälle ja sitten iskä heitti mut koululle. Otettiin viralliset parikuvat (joka ei mun osalta varmaankaan onnistunut...) ja sitten oli vuorossa odottelua. Vähittelen siirryttiin sitten urheiluhallille ottamaan yhteiskuva (jota ennen napsittiin vielä kuvia meidän porukasta) koko porukasta ja sitten treenattiin vielä pääasiat esityksestä. Mulla ei pysyny vannehame päällä, joten jouduin jättämään pari tanssia pois treeneistä, kun viritettiin sitä hakaneuloilla tiukemmaksi. Sen jälkeen harjoitukset meni ihan hyvin, tosin meinasin koko ajan kompastua mekkoon, mutta pysyin kuitenkin pystyssä!Vähän ennen esitystä vanhemmille mua alko jännittämään ihan hirveesti. Pelkäsin, että mekko tippuu, kaadun, kompastun mekkoon ja vannehame putoo yms. Onneksi mulla oli parina Risto, joka otti ihan rauhallisesti ja sai mutkin rauhoteltua. Vaikka mua jännittikin melkeen koko esityksen ajan ja tuntu että sähläsin koko ajan, se ei ainakaan videolla näkynyt! Tässä varsinaisessa esityksessä meillä oli orkesteri ja oli paljon hienompaa tanssia orkesterin säestyksellä kuin levyltä tulevalta musiikilla! Oli oikeen hauskaa ja kaikki 12 tanssia sujui ongelmitta, pieniä sähläyksiä lukuunottamatta. Olo oli ainakin kuin prinsessalla :). Tätä päivää tosiaan kannatti odottaa! Eiköhän jokainen tyttö joskus toivo, että saisi olla edes yhden päivän prinsessa, ja vanhojen tanssit tarjoavat sen mahdollisuuden. Tästä riittää vielä pitkäksi aikaa muisteltavaa ja onneksi hetket on tallennettu kameran muistikortille ja videolle!Tanssien jälkeen otettiin vielä kuvia ja sen jälkeen suunnattiin omalla porukalla Tapiolan Chicosiin syömään. Kiitos kaikille tästä mahtavasta illasta :)
Perjantaina meillä oli vielä kaksi esitystä. Ensin yläasteelle ja sen jälkeen vielä lukiolle. Yläasteen esitys ei menny ihan putkeen, kun mulla lähti neljännen tanssin kohdalla mekosta toinen vanne irti. Jouduttiin jättää kaks tanssia väliin, mutta sen jälkeen jatkettiin esitys loppuun asti ongelmitta. Lukion esityksessä ei sitten ollutkaan mitään ongelmia ja kaikki meni hyvin. Tanssien jälkeen jäätiin ottamaan vielä ottamaan kuvia koululle.
Omien tanssien jälkeen kävin nopeesti kotona vaihtamassa vaatteita, jonka jälkeen suuntasin Kuninkaantien lukiolle katsomaan Jennyn vanhoja. Jennyllä meni oikein hyvin ja se oli vaan niiiin kaunis! Tanssien jälkeen lähdettiin Helsinkiin syömään Jennyn kavereiden kanssa ja siitä suunnattiin sitten Wanhojen jatkoille Circukseen. Vaikka se ei ehkä ihan mun paikka ollut, kivaa oli silti :)

Kiitos kaikille näistä kahdesta upeasta prinsessapäivästä!P.S. Nähtiin tänään ne viralliset parikuvat ja hyvin onnistu! Jee en näytäkkään harakan perseeltä pahimpaan ripuliaikaan! Ja viestissä luki hienosti: "Hyvä lapsen Linda Holopainen huoltaja" : D (se viesti tuli mulle siis, koska laitoin täysi-ikäisenä omat tiedot)

1 kommentti: