Lulu

C.I.E & FI CH & EE CH & EE VCH & LV CH & LV VCH & LT CH & LT VCH & BALT CH & BALT VCH & LTVW-14 Minskuhoff's Grand Fasciner

Koiranet
 
Syntymäaika - 23.4.2005
Rotu - grand basset griffon vendeen
Sukupuoli - narttu
Väri - tricolour
e - Par Example Du Greffier Du Roi 
i - Mon Dieu Ambassadeur


Miten Lulu tuli meille?
Äiti oli nähnyt jossain petit basset griffon vendeenin ja ihastui rotuun. Katselimme petit kasvattajien sivuja ja luimme tietoa petitistä. Isäni ei kuitenkaan halunnut niin pientä koiraa. Koirakirjoja selatessa meille selvisi, että petitistä oli olemassa isompi muunnos, grand basset griffon vendeen. Etsimme netistä kasvattajia ja soitimmekin yhdelle, mutta heillä ei ollut pentuja. Löysimme espoolaisen kennel Mondieu:n. Kävimme katsomassa Pennin ja Jalon pentuja (jotka ovat Lulun isovanhemmat), mutta emme kuitenkaan vielä ottaneet pentua.

Vuonna 2004 saimme parhaan joululahjan, jonka voi saada! Kirjekuoressa oli lappu, joka oli tulostettu sähköposti ja siinä luki, että meille oli varattu grandin pentu. Pennut syntyivät 23.4.2005 ja toukokuussa lähdimme Porvooseen kennel Minskuhoff's:iin katsomaan pentuja. Pentuja oli kuusi, kaksi urosta ja neljä narttua. Valitsimme ainoan blondin nartun. Kesäkuun alussa haimme ihanan Lulun meille ja se valloitti koko perheen sydämmen! Lulua parempaa koiraa emme olisi voineet saada!Millainen Lulu on?
Luonteeltaan Lulu on laiska, rauhallinen, ystävällinen, ja ahne. Zorron tulon jälkeen Lulu on saanut paljon lisää energiaa ja se leikkiikin nykyään paljon enemmän. Lulu on aina ollut helppo koira. Ennen toista juoksua, Lululle tuli kohtutulehdus ja kohtu poistettiin. Tämän jälkeen Lulu rauhottui huomattavasti. Lulua voi pitää vapaana lähes missä vain eikä se lähde minnekkään, jollei saa katsekontaktia jäniksen kanssa (ja minä aina huomaan ne puput ensimmäisenä).

Harrastukset
Alunperin Lulusta ei pitänyt tulla näyttelykoiraa vaan se hankittiin pelkäksi kotikoiraksi. Toki sovittiin kasvattajan kanssa, että ainakin pariin näyttelyyn Lulu osallistuu. Ja siihenhän se ei jäänyt. Näyttelymaailma ja uudet ystävät veivät mukanaan ja sen jälkeen on tullut vietettyä useimmat viikonloput ympäri Suomea milloin missäkin raviradalla tai messuhallisa. Näyttelyuramme alku ei kuitenkaan ollut helppo. Lulua ei kehässä esiintyminen kiinnostanut ja se pelkäsi tuomaria eikä kokematon hihnan pää auttanut tilannetta. Jossain vaiheessa Lulu kuitenkin tajusi näyttelyiden olevan kiva juttu ja omistajakin oppi esittämisen salat. Nykyään Lulu istuu näyttelyaamuina ensimmäisenä oven edessä innoissaan ja loukkaantuu jos häntä ei otetakkaan mukaan.


Voitokkain Minskuhoff's F-narttu vuosina 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015
Vuonna 2007 Lulu oli kahdeksanneksi voitokkain gbgv narttu
Vuonna 2008 Lulu oli kolmanneksi voitokkain gbgv narttu
Vuonna 2009 Lulu oli viidenneksi voitokkain gbgv narttu
Vuonna 2010 Lulu oli kymmenenneksi voitokkain gbgv narttu
Vuonna 2011 Lulu oli kymmenenneksi voitokkain gbgv narttu

Vuonna 2012 Lulu oli viidenneksitoista voitokkain gbgv narttu 
Vuonna 2013 Lulu oli neljänneksi voitokkain gbgv narttu