2. lokakuuta 2017

Mun kesä 2017


Eletään jo lokakuuta ja talvi on pelottavan lähellä. Nyt on siis viimeinen hetki vilkaista vielä taaksepäin ja muistella mennyttä kesää.

Vaikka Suomi ei ehkä tänä(kään) kesänä näyttänyt parastaan, mulla oli silti kaikinpuolin hieno kesä. Pääsin käymään mökillä varmaan enemmän kuin moneen vuoteen, touhuumista koirien kanssa, pari reissua ulkomaille, tärkeitä ihmisiä ympärillä ja ihan vaan rentoutumista. Myös yksi suuri elämänmuutos sijoittui tähän kesään, muutto omilleen poikaystävän kanssa. Huikeita muistoja jäi käteen ja niitä on vaikea alkaa tässä edes kaikkia listaamaan. Kuvasin kesän aikana videopätkiä ja nyt oon kasannut ne yhdeksi pötköksi, jossa aika hyvin tiivistyy Lindan kesä 2017. Toivottavasti tämän kautta kaikki pääsee vielä elämään palan kesää edessä vaanivan talven silmiltä piilossa!


10 kommenttia:

  1. Ihania kesämuistoja ja -kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan pirtee postaus ja toi video on ihana! :)
    http://kattitravels.blogspot.ch/

    VastaaPoista
  3. Tulipa hyvä mieli tästä postauksesta :) Ootte hurjan söpö pari sun poikaystävän kaa!

    VastaaPoista
  4. Ihanan kesäinen postaus syksyn keskelle ♥ Vaikuttaa tosi ihanalta sun kesä, niin kauniita kuvia!

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. TINYL ENGINE GACERY Ring for Herring - Titanium - Titanium Engagement Rings
    TINYL ENGINE GACERY Ring for Herring. TINYL ENGINE GACERY seiko titanium watch Ring for Herring. TINYL ENGINE GACERY Ring for Herring. TINYL ENGINE GACERY babylisspro nano titanium spring curling iron Ring for Herring. blue titanium TINYL ENGINE GACERY Ring for Herring. TINYL ENGINE GACERY titanium drill bits Ring for Herring. TINYL damascus titanium

    VastaaPoista