2. marraskuuta 2016

Ei kiirettä Kreetalla 7.-14.8.2016Kun maa on jo valkoinen ja jouluun on enää alle kaksi kuukautta on kiva muistella kesän lämpöä ja aurinkoisia päiviä. Nyt olisi siis aika palata elokuisen Kreetan tunnelmiin. (Pöh oikeesti mitään mukavasta muistelusta talven kolkuttaessa oven takana, mä oon vaan ollut laiska enkä oo saanut aiemmin kirjoitettua tätä...).

Työtäyteisen ja kiireisen kesän keskellä mullakin oli pieni pätkä kesälomaa ja meillä sattui ystäväni Vilman kanssa lomaa samalle viikolle, joten napattiin äkkilähtö ja suunnattiin kohti Kreetan lämpöä. Mä oon aiemmin ollut rantalomakohteessa vain kerran vuonna 2008, joten tämä reissu poikkesi mun tavallisista matkustuskohteista.

Hotellimme sijaitsi Nea Horassa, joka oli lyhyen kävelymatkan päässä Haniasta. Vanha kaupunki oli todella kaunis ja kulutettiin siellä aikaa melkein joka päivä. Saatiin nauttia lämmöstä seitsemän päivää ja loman loppupäässä se alkoi jo tuntua paahtuvalta. Pari päivää vähemmän olisi riittänyt, varsinkin kun meillä ei ollut käytössä autoa emmekä päässeet kiertelemään saarta.

Käytiin yhdellä Finnmatkojen reissulla Gramvousa Valoksella ja en oo ennen nähnyt yhtä turkoosia vettä! Lisäksi Laguna Baloksella oli älyttömän lämmin vesi ja ryömittiin siellä simpukoita etsien :D (mä myös vahingossa kidnappasin pienen ravun...). Uitiin älyttömän paljon ja mä olin aivan lumoutunut sinisenä pärsikivistä aalloista, mulla on niiiiiin paljon kuvia niistä... Kreetan auringonlaskut oli älyttömän kauniita ja koko viikon loistava sää suosi meitä. Oli rentouttava ja ihana viikko lämmössä ihanan ystävän kanssa ♥ Kuvat puhukoot puolestaan.

Loppuun vielä video meidän aurinkoiselta reissulta ♥ Check it outttt!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti