31. joulukuuta 2015

Joulu on taas, riemuitkaa nyt

Niin se vaan oli ja meni. Joulukuun alusta ei tarvinnut kauaa laskeskella päiviä aattoon. Mun päivät kuluivat hyvin nopeasti, koska olin melkein joka päivä töissä. En toki valita, meillä on ihan huippu työporukka ja asiakkaiden kanssa sai yhdessä valita lemmikeille joululahjoja. Pitkän työputken jälkeen pääsin sitten pariksi päiväksi äidin luokse viettämään joulua.

Joulu sujui mukavissa tunnelmissa perheen seurasta nauttien ja jouluruokia mussutellen. Miten sitä ahtaakin joka vuosi itsensä niin täyteen ruokaa vaikka aina on vatsa seuraavat päivät kipeänä? Kai se johtuu siitä, että noita ruokia saa sen kerran vuodessa ja ne on niin hyviä. Jouluaattoa edeltävänä yönä käytiin hautausmaalla moikkaamassa isovanhempia ja aamulla herättiin Emman kanssa katsomaan lastenohjelmia. Päivän sai malttamattomana odotella joulupöytään istumista ja taisi pihan oravallakin vatsa kurnia, sen verran se kävi kinkkua kyttäämässä. Iltapäivällä päästiin vihdoin herkuttelemaan äidin ja Ekun jouluruokia. Ilta kului mukavissa merkeissä yhdessä jutellen ja toisten seurasta nauttien. Jouluaatto päättyi seuraavan päivän puolella ratkenneeseen Trivial Pursuit peliin, joka me Kasperin kanssa voitettiin. 



Lahjaksi sain kaikkea hyödyllistä; paljon kosmetiikkatuotteita, ihanan tuoksuiset Bed Head shampoot, uuden lämpimän yöpuvun iskän arkitsiin asumisolosuhteisiin, leffalippuja, pyyhkeitä, rahaa, suklaata, vuoden aikana kuolaamani Harry Potter kirjat (Maaginen maailma ja Suuri otuskirja), kaikki Harry Potter DVD:t sekä kaksi The Flash paitaa.



Tällä kertaa en niinkään valokuvannut meidän joulua, mutta kokosin joulustamme tunnelmavideon! Kannattaa ehdottomasti tsekata tämä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti