23. helmikuuta 2011

Hitaammanpuoleinen agiliitäjä

Nyt hiihtolomalla on ollut ohjelmistossa agilityä. Viime agilitykerrasta onkin aikaa! Kotitekoisilla esteillä ollaan kesäisin vähän harjoiteltu, mutta kunnon treenaamisesta on varmaankin yli kaksi vuotta! Ajattelin sitten, että ois ennen bassettien agilitypäivää kiva käydä testaamassa, että mitä kaikkea se Lulu oikein osaa.



Sunnuntaina mentiin Vilmalle ja käytiin Lulun ja Korppu whippetin kanssa lenkillä. Illalla oltiin Lulun, Tuija-tädin ja belgipoikien kanssa Konalassa treenailemassa. Lululle muistui mieleen esteet ja treenit sujuivat. A-aste, keinu ja kepit tuottivat vaikeuksia, muut esteet sujuivat oikein mallikkaasti. Lulu on tosi hidas ja sitä pitäisi saada innostettua oikein kunnolla, että se jaksaisi kunnolla. Tässä pari kuvatusta (kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla).



Tiistaina mentiin Vilman ja Lilja harjiksen kanssa Niipperiin agilityä reenailemaan. Lulu meni oikein hienosti, tällä kertaa sujuivat myös A-este ja keinu(Niipperissä oli paremm at esteet) ja hienosti Lulu meni radankin! Hidas se on edelleen mutta mutta jos se meno tosta vauhdittuisi! Ja mä häsläsin välillä käsimerkkien ja esteiden nimien ja kaiken kanssa :D! Mutta suht hyvä suoritus kuitenkin! Nyt odotellaan bassettien agilitypäivää! Ja jos siellä menee hyvin ajattelin, että vois mennä meidän koirakerhon agilityn jatkokurssille.


Ainiin oltiin tossa vuoden ekassa mätsärissä Vantaalla 13.2. ja hienosti Lulu avasi mätsikauden olemalla PUN2 :) Koiria isoissa oli yhteensä 45.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti