20. maaliskuuta 2016

Tunnet sä sen, riisut mut aseista kun katot mua silmiin






Ironista, että joka kerta kun mä yritän aloittaa postauksen ilakoimalla kevään tulosta, ulkona on satanut taas lisää lunta. Suomi hei, hellitä vähän. Kai se kevät sieltä lopulta tulee ja maaliskuu on kuitenkin muuten ollut erittäin mukava: töitä on riittänyt, keikkakausi avattu ja lempisarjat on palanneet tauolta.



Mulle vuoden ensimmäinen keikka oli Sunrise Avenue Helsingin jäähallilla. Keikalle menin asenteella "on näillä pari hyvää biisiä" ja lähdin sieltä uutena Sunrise Avenue fanina. Keikka ylitti odotukset heittämällä ja mä olin ällikällä lyöty. Tykkäsin jo etukäteen kyllä bändin tunnetuimmista biiseistä, mutta Spotifyn soittolista sai jo kotimatkalla monta uutta tulokasta. Bändi kuulosti livenä vielä paljon paremmalta kuin levyllä. Esityksen kruunasi upea orkesteri, joka teki kaikista biiseistä entistä eeppisempiä. Toivottavasti näiden keikalle pääsisi vielä uudestaan!



Maaliskuun toista viikonloppua olikin jo odoteltu tovi, sillä silloin pääsin katsomaan Roope Salmisen ja Koirien levynjulkkareita. Oon jo pidemmän aikaa ollut kyseisen bändin fanina, mutta tämä oli mulle vasta toinen kerta, kun näin bändin livenä. Keikka oli aivan huikea ja kaikki biisit kuulostivat hyvältä. Huomasin myös itse osaavani aika hyvin sanoja kaikkiin biiseihin, vaikken omasta mielestäni ollut edes kuunnellut levyä paljoa. Bändin jäsenillä oli ihana meininki ja niistä oikeen paistoi se kuinka paljon ne esiintymisestä nauttii. Keikan jälkeen päästiin yhteiskuvaan ja moikkaamaan jätkiä. Ahistavaa kuinka awkward pieni mykerö sitä voikaan olla kun on kyseessä uusi fanituskohde. Sain kuitenkin jotain mumistua ulos suusta ja yhteiskuvasta tuli ainakin kiva. Kävin vielä erikseen ottamassa selfien Jon-Jon Geitelin kanssa, koska Jon-Jon is love, Jon-Jon is life.



















Saman viikonlopun aikana koitti myös toinen suuri odotuksen kohde, Digimon Adventure Tri: Determination. Marraskuusta asti venailtiin kärsimättöminä ja nyt vihdoin saatiin nauttia taas Digimonin antimista. Uudet jaksot oli aivan huiketa, mutta lopun juonenkäänne sai vähän kärvistelemään, seuraavia osia joutuu nimittäin odottamaan SYYSKUUHUN. Tarina oli erittäin toimiva ja mukana oli mukavasti huumoria ja teinidraamaa. Tärkein tietysti oli se, että lempihahmoni Ken Ichijouji vilahti taas ruudussa! Alta voi tsekkailla mun ja Emman livefiiliksiä :D

3 kommenttia:

  1. Sun blogin banneri on kyllä kiva ja ihana toi ensimmäinen kuva!

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköisiä maisemia <3


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Vau, tosi hienoja keikkakuvia! Ja muutenkin sun blogissa on kyllä tosi kivoja kuvia :).

    VastaaPoista